Jdi na obsah Jdi na menu

JAK JE TO S NABÍDKOU OD RFA PRO ZDEŇKA POLÍVKU

1641055683940.jpg

 

Zdeněk Polívka nedávno oznámil na sociálních sítích, že odmítl nabídku RFA a prodloužil smlouvu s organizací OKTAGON MMA. 

"Já nezapomínám a podaní ruky je pro mne, jako pro chlapa víc než podepsaná smlouva, kterou neporuším pro pár Éček navíc." napsal Zdeněk na svém instagramu.

img_20220101_175221.jpg

 

Dnes už se o nabídce od organizace Real Fight Arena rozpovídal více v rozhovoru pro portál kaocko.cz

"Mohu mluvit za celý náš tým, že jsme v tomhle měli ihned jasno. Rozhodli jsme se zůstat dále v Oktagonu. O kolik mi nabízela víc RFA než OKTAGON to úplně přesně nevím. Oni totiž nejednali konkrétně se mnou, ale snažili se mě oslovit přes můj tým. Tu danou částku mi však trenér ani neřekl. Ale vzhledem k tomu, co nabízejí ostatním, to mohlo být zhruba třikrát tolik nebo někde v těchto relacích. Jenže u nás nepochodili. A stejně dopadli i několik měsíců předtím, kdy ještě o RFA skoro nikdo nevěděl. Už tehdy se mě snažili oslovit s nabídkou finančně zajímavé smlouvy, jenže u mě jim pšenka prostě nekvetla."

b.o.r.i.s.s.s-16410545988520.jpg

 

Na tento rozhovor se rozhodl reagovat pro ceskoslovenskemma.cz promotér organizace Real Fight Arena Boris Marhanský, kterého jsme požádali o krátké vyjádření.

Dobrý den, jak je to s nabídkou od RFA pro Zdeňka Polívku? Na sociálních sítích se objevují jeho vyjádření, že Vás již několikrát odmítl. Kontaktovali jste ho někdy nebo někoho z jeho týmu?

"Dobrý den, nechtěl jsem se k tomu vyjadřovat, když jsem viděl poprvé, že to sdílel na svých sociálních sítích. Neboť rozumím tomu, že si chtěl zvýšit svoji hodnotu v druhé organizaci a to nám až tolik nepřekáží. Když se to ale opakuje podruhé a takto veřejně, tak bohužel musím na to odpovědět. Nikdy nebyl ani jen v našem hledáčku a ani jsme jeho ani jeho trenéra nekontaktovali s žádnou nabídkou."

"Určitě ho nechci nijak urazit a přeji mu vše dobré v jeho kariéře, ale pozornost je třeba upoutat jinak, než vymyšlenými nabídkami. Nevím, jestli ho o to někdo požádal, aby dával taková vyjádření, ale vím, že určitě nejsou pravdivá!" uzavřel své vyjádření Boris Marhanský.

FOTO: IG ZDENĚK POLÍVKA, REAL FIGHT ARENA