Jdi na obsah Jdi na menu

JAK TO VYPADÁ SE ZÁPASEM BROŽ VS. WITTNER?

1652598068763.jpg

Máme za sebou druhý turnaj organizace RFA Grand Opening, na kterém si vítězné premiéry připsali bojovníci Miroslav Brož a Jozef Wittner. Na tiskové konferenci po turnaji nemohla chybět otázka na jejich vzájemný zápas.

"Za mě je Jožo Wittner obrovská slovenská hvězda. Máme podobné skóre. Ten poměr dvou stylů by mohl být hodně zajímavý. Rozhodně chci říct, že by to bylo na absolutně sportovní úrovni. Žádné trashtalky, žádné ty věci co tady byly. To bylo trošku vytržené z kontextu. Oba dva jsme si o tom promluvili. Já Joža respektuji, je to velice dobrý zápasník. Ten zápas pro mě určitě dává smysl. Za mě!" řekl Míra Brož.

"Tento zápas dává i organizaci smysl. Myslím si, že ho uvidíme. Už je jenom na nás, jak ho zorganizujeme a kdy, ale určitě se k němu dostaneme" doplnil promotér Boris Marhanský.

Svůj pohled na věc přidal i Jožo Wittner. "Já určitě chci stoupat výš a výš. Nemám s tím problém, také jsem se vyjádřil. Teď jsem měl dva těžké zápasy a musím se dát trochu do pořádku (smích). Načerpat nové síly, protože Míra bude určitě odolný. A můžeme jít do toho potom. Už je to na organizaci kdy a kde. Určitě by bylo podle mě vhodné ten zápas udělat před nějakou velkou arénou, ať je to pořádná bomba."

FOTO: RFA

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář