Jdi na obsah Jdi na menu

JAK VIDÍ SOUBOJ MONSTER VS. WITTNER DOMÁCÍ SCÉNA?

1662120880403.jpg

Hlavním zápasem večera v Košické Steel Areně bude československé derby Petr MONSTER Kníže proti Jozefovi Wittnerovi. Jak tento duel vidí Ilja Škondrič, Kamil Cibinski, Miroslav Brož, Vojtěch Garba a David Hošek? 

img_20220902_145317.jpg

Ilja Škondrič

"Mladost a houževnatost to je Wittner, versus zkušenost a dravost v podání Monstera. Tento zápas skončí buď v prvním kole nebo na body. Mírně favorizuji Monstera, ale jednoznačně si neumím tipnout, protože Wittner je houževnatý borec, který má solidní postoj i zem. K tomu má výbornou kondici a bojovou disciplínu. Očekávám tvrdý boj plný výměn v postoji i práce na zemi."

img_20220902_145243.jpg

Kamil Cibinski

"Tak když ho Monster trefí, může být po zápase. Je silný, agresivní a chce porazit soupeře. Ale Jožko umí zapnout "potkan mode". Když bude třeba, tak začne utíkat. Když bude bitý, skočí po nohách a když ani to nepůjde dá penaltu na koule. Každopádně čeká nás brutální zápas, na který se jako fanoušek MMA velmi těším."

img_20220902_145223.jpg

Miroslav Brož

"Zápasově skvělý matchup a hlavně obrovská výzva pro Wittnera, který má sice techniku a komplexnost, ale Monster je absolutní legenda a jeden ze zakladatelů MMA u nás. Díky němu a Martinu Šolcovi jsem vůbec začal zápasit. Obrovský respekt oběma. Myslím si ale, že by mohla rozhodnout Petrova tvrdost a zkušenosti. Wittner je výborný, rozhodně taky tvrdý, ale Petr je prostě jako skála."

img_20220902_145141.jpg

Vojtěch Garba

"Na zápas Wittnera s Knížetem se těším. Obrovský favorit bude vzhledem ke svým zkušenostem jednoznačně Kníže. Každopádně je to MMA a jak jsme mohli už mnohokrát vidět, stát se může cokoliv. Rozhodně nechci předpovídat průběh zápasu, protože ten tuší asi jen aktéři. Bude to určitě skvělá bitva, na kterou se rád podívám. Můžu říct, že podle mě zápas skončí na body."

img_20220902_145110.jpg

David Hošek

"Za mě by to mohl být poměrně vyrovnaný zápas v postoji, ale co se týče wrestlingu a boje na zemi, tak víc věřím Monsterovi. Tipuju, že vítěz bude Monster ve třetím kole na TKO / GNP."

Uspěje košická hvězda Jožo Wittner nebo se z výhry bude radovat legenda MMA scény Petr Kníže?

cg93oooowuh.jpg

ZDROJ: IG RFA

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář