Jdi na obsah Jdi na menu

JAK VIDÍ ZÁPAS HOŠEK VS. AVRAMOVIĆ DOMÁCÍ SCÉNA?

1664370690947.jpg

Příští sobota bude ve znamení čtvrté akce organizace Real Fight Arena. Košická Steel Aréna přivítá špičkové zápasy v MMA a také v Real Fight. Zeptali jsme se domácích bojovníků, jak vidí souboj Davida Hoška s Nenadem Avramovićem. 

Štefan Vojčák

"Od tohto zápasu môžeme očakávať veľmi veľa, keďže víťaz pôjde pravdepodobne o titul. Nenad Avramovič nám jasne ukázal, že nemá problém byť v zápase outsiderom. Nebude sa chcieť s Davidom pustiť do prestrelky, je dosť skúseným fighterom na to, aby využil kvalitný graplling, ktorým disponuje. David je ale veľmi hladný po titule, v predošlej organizácii bol dá sa povedať nedocenený, keď aj napriek výhram mu titulovú šancu neponúkali resp. s ním ani do titulových zápasov nepočítali. Na davidovej strane je aj väčšie zápasové tempo a v postoji vie ukázať veľké veci, a veľa zniesť. Zápas bude chcieť viac vyhrať práve David."

Milan Ďatelinka

"Podľa mňa bude Hošek dominovať v postoji, dosť veľká pravdepodobnosť, že tam ten zápas aj skončí v jeho prospech. Ak sa podarí Avramovičovi Hošeka strhnúť na zem, tam by sa to mohlo naopak rozhodnúť pre Nenada. Zápas bude vyrovnaný, no myslím si, že môže aj rýchlo a jednoznačne pre jednu stranu skončiť."

Dominik Humburger

"Na tento zápas se opravdu těším, protože počítám s tím, že David bude chtít ukázat své kvality, aby se posunul k titulové šanci. Ale určitě se nesmí Avramović podceňovat myslím, že bude motivován a nebude to chtít o nic méně než David."

Miroslav Brož

"Tak za mě je tohle jeden z nejjasnějších zápasů poslední dobou. Avramovič je velmi kvalitní, ale jeho silná stránka je země a to David neskutečné zlepšil. Dneska už mám opravdu co dělat ho hodit a na zemi vůbec udržet a on se hodně rozvíjí a utahuje kluky. Všichni si myslí, že když ho David nevypne granátem a Nenad ho hodí tak, že ho Nenad utáhne. Za mě jak ho hodí nebo jak spadnou, bude se Avramovič opravdu hodně divit, brutální síla už i zkušenost i technika jsou nyní Davidovou přednosti. David jednoznačně vyhraje a půjde si v příštím zápase o titul!“

Adam Herajn

"Zápas Hoška s Avramovičem bude určitě skvělá podívaná. Hošek má dobrý postoj a brutální bomby, Avramoviće moc neznám, viděl jsem jen jeho zapas s Ďatelinkou, kde si prosadil svůj způsob boje a rychle zápas ukončil. Dle mého bude chtít Avramović přesunout zápas na zem, kde bude mít určitě větší šanci zapas vyhrát. Pokud bude Hošek úspěšně odmítat takedowny, můžeme se těšit na skvělou štípanou v postoji, kde by měl být David lepší a zápas by tak mohl vyhrát."

Startovka RFA 4 je kromě tohoto zápasu pro diváky zajímavá i soubojem Fapša a Lutterbacha, Wittnera i návratem Možného před domácí tribuny, k tomu samozřejmě i Leo Brichta v MMA.

chpulmwoype.jpg

FOTO: IG RFA

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář