Jdi na obsah Jdi na menu

JAKUB KROFTA CHCE TITUL RFA DO 70 KG

319.jpg
Organizace RFA odstartuje rok 2023 novým projektem, na kterém se spolupodílí i legenda boxerských ringů Tomi Kid Kovács. RFA Ring Tour přinese už 28.1. do Trnavy mnoho zajímavých jmen, mimo jiné i čerstvého držitele národního titulu WAKO PRO Jakuba Kroftu.
 

cmfcidfaal6.jpg

Jméno soupeře je Jakubovi známo již od začátku přípravy, kterou mu okamžitě přizpůsobil. "Příprava se dost podobá té poslední, protože má soupeř podobný styl. Samozřejmě uděláme v taktice úpravy, abych byl v tomto zápase zase o něco lepší, což je také můj všeobecný zápasnický cíl," říká Krofta a zároveň dává nahlédnout i detailněji do svých plánů. "Zápasnický cíl je získat titul RFA do 70kg. Zároveň svůj veškerý zbývající čas investuji do svého programu BEFIGHTER. Plány jsou jedna věc, akce druhá a já si dávám v životě velký pozor, abych tomu dostál."
 
V případě, že se mu podaří zdolat svého soupeře v Trnavě, mohl by se objevit v zápase o titul ve váze do 70 kilogramů, proti Tadeáši Růžičkovi. "Podmínka je, že musím vyhrát zápas 28.1. Počítám s tím, že to zvládnu. Zápas s Tadeášem už jsem absolvovat měl, tudíž po taktické stránce jsem na něj jednu přípravu absolvoval. Vím, co mám dělat. Každopádně teď je datum 28.1. a na to se soustředím," uzavřel Krofta a poslal vzkaz fanouškům i na Slovensko. "Naposledy jsem se na Slovensku představil na RFA v Bratislavě. Slováci jsou super, ale mám i svoje lidi a vážím si, když oželí svůj volný čas, aby mě podpořili. Jsem za to vděčný."
 

cmfcidfavpf.jpg

Pokud tedy chcete podpořit Jakuba Kroftu, buďte při jeho nejbližším vystoupení podle pravidel Real Fight v Trnavě už 28.1.
 
FOTO: IG RFA, MG FIGHT NIGHT