Jdi na obsah Jdi na menu

JAN ŠIROKÝ ZNÁ DALŠÍHO SOUPEŘE

Na turnaji OKTAGON 37 v Ostravě jsme se měli dočkat bitvy mezi domácím ranařem Janem Širokým a Ondřejem Petráškem. Petrášek má však zraněnou ruku a proto tento duel neuvidíme. Organizace OKTAGON MMA tak oznámila na svých sociálních sítích pro Honzu Širokého zajímavou náhradu.

"V Ostravar Aréně za ohlušujícího aplausu při nástupovce „Ostravo“ zabuší velké srdce Ostraváka Jana Širokého. Ten je podle všeho v životní formě. Velmi na sobě zapracoval, MMA začal brát naprosto profesionálně a do svých akčních zápasů přidává i taktiku. V OKTAGONu má 2 výhry po sobě, tu poslední velmi cennou nad Fialou, kterého v odvetě porazil ve 3. kole TKO. „Trénuj ve dne v noci, v tělocvičně, v lese, ve své hlavě, v leže, když tě nikdo nevidí, trénuj víc než ostatní, jinak budeš průměr,“ říká Široký, který toto plní doslova a stoupá žebříčkem lehké váhy.
 

ctmrl51aef8.jpg

Premiéra v OKTAGONu čeká německého divočáka a velmi zajímavého borce Dyrschku, který má vskutku ukázkový rekord. Milovník ostrých přestřelek a tvrdých tréninků, na kterých jede na maximum otáček, byl od roku 2015 do 2021 10 zápasů k neporažení a v současnosti má 3 výhry v řadě. Ze 14 výher ukončil soupeře celkem 9x, z toho 8x v 1. kole a 8x KO. „Jsem skutečný bojovník, který se nikdy nevzdá!“ říká Dyrschka, který pro Širokého nebude žádný med."

fb_img_1667557834412.jpg

ZDROJ: IG OKTAGON MMA