Jdi na obsah Jdi na menu

JARDA POKORNÝ REAGUJE NA ZÁPAS S VILOU

1654688986240.jpg

Ve Frankfurtu na turnaji OKTAGON 33 se představil i oblíbený český bojovník Jaroslav Pokorný, který bohužel prohrál na body s Ahmedem Vilou z Bosny a Hercegoviny.

"Zápas to nebyl hezký a nedivil bych se, kdyby jste u něj usnuli. Někdy to tak bohužel je. Věřím ale, že mi to pro tentokrát odpustíte. Zápas musí tvořit dva a můj soupeř svou taktikou rozhodně nechtěl zápas večera. A já jsem cítil a věděl, že jeho nejsilnější zbraň je právě kontrování mých útoků…a tak to vypadalo jak to vypadalo.

Ale i tohle k MMA patří a zápas jsem prohrál. Nedivil bych se, kdyby rozhodoval třeba jen jeden úder navíc v každém kole, protože já jsem po zápase věřil, že mi zvednou ruku. Tím rozhodně výsledek nerozporuji, ale píši to, jak jsem to cítil. Říkal jsem si, že soupeř má tržnou ránu a také že jsem to já, kdo útočí a tvoří zápas. Bohužel tyhle subjektivní pocity mohou někdy klamat. Soupeř byl velmi kvalitní a gratuluji mu k vítězství. Já osobně mám radost z toho, že po tak dlouhé době co jsem byl zdravotně mimo, se stále zlepšuji a doháním svou formu každý den. Potřebuji se teď co nejvíce vyzápasit a s každým dalším fightem budu lepší a silnější. Díky moc za vaši podporu. Příště nám všem udělám více radosti! Hold Strong, Assa!" napsal Jubox na svém instagramu.

ceg6882keza.jpg

ZDROJ: IG JAROSLAVA POKORNÉHO

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář