Jdi na obsah Jdi na menu

JAROSLAV POKORNÝ UŽ ZNÁ SOUPEŘE

Legenda české MMA scény Jaroslav JUBOX Pokorný nezklamal, přijal obrovskou výzvu a po třech letech se vrací do klece.

Bývalý český šampion má ze 14 vítězství 12 ukončení před limitem a předchází ho pověst jednoho z nejtvrdších zápasníků. "Jubox" je skvělou ukázkou toho, jak se profesionální judista přetavil v komplexního MMA zápasníka, který dokáže využít judistické techniky i proti borcům mající silné kopy a údery. Hlavní motivací pro vítězství je jeho dcera, aby na svého tátu byla hrdá: "Když se narodila, hned jsem chtěl být daleko lepším bojovníkem, než jsem býval. A už do minulých zápasů jsem nastupoval s tím, aby se za mě nestyděla. Je to můj hnací motor," říká Pokorný se svým lišáckým úsměvem.

Hvězdný a extrémně nebezpečný borec světové extratřídy Miloš Janičić podepsal dlouhodobý kontrakt s OKTAGONEM. Suverénně si chce dojít pro titul šampiona. Tato sebedůvěra není nijak přehnaná. Jeho neuvěřitelná bilance, kdy z 13 vítězství všechny soupeře rozprášil před limitem, vovoří za vše. Vždy skvělě fyzicky připravený teprve 24letý bojovník má perfektní zem a tvrdé bomby v neústupném postoji. Hned ve svém prvním zápase v OKTAGONU si chce udělat jméno u domácích fanoušků tím, že porazí právě legendárního "Juboxe".

Pokorný si nikdy nevybíral soupeře. A to se, jak je vidět, ani po letech nezměnilo, kdy bude ve 36 letech čelit obrovské výzvě v podobě mladého dravce Janičiće. Zápas je o to zajímavější, že se odehraje v catchweight do 73 kg. A v den zápasu nesmí ani jeden z borců navážit víc jak 79 kg. (mg)

Sleduj tento atraktivní souboj na #OKTAGONPrime4 přímo v Enteria aréně poprvé v Pardubicích. Lístky najdeš na www.ticketportal.cz (zdroj: OKTAGON MMA).