Jdi na obsah Jdi na menu

JEDNIČKA VÁHY DOSTALA SOUPEŘE NA POSLEDNÍ CHVÍLI

1686404018507.jpg

Jelikož Eldorovi Kurbonboevovi zakázal doktor další shazování a uzbeckého bojovníka hospitalizovali v nemocnici, Dominik Toporcer rázem neměl soupeře. V Bratislavě se však jednička bantamové váhy RFA přece jen ukáže, ale svůj MMA rekord nevylepší. Pod pravidly Real Fight ho vyzve Tomáš Vojtela ve váze do 70 kilogramů.

Z tohoto hlediska je to pro Toporcera velký skok a i když je proti amatérskému bojovníkovi považován za favorita, bude proti němu stát výrazně větší a těžší protivník. Zápas Toporcer vs. Vojtela proběhne již dnes na RFA 11 a sledovat jej můžete prostřednictvím platformy PPV.

Řada zrušených zápasů

Turnaj RFA 11 se začal hroutit jako domeček z karet, když Nenad Avramović bez uvedení důvodu odstoupil z jeho titulového zápasu proti Dominikovi Humburgerovi. Krátce nato se zrušil zápas Ďatelinka vs. Vladimir a odstoupil i soupeř Jakuba Benka, Polák Kacper Fratczak.

Všechno se nakonec podařilo zachránit a Benko s Humburgerem nakonec dostali náhradní soupeře. Navíc Jakub Benko zabojuje před domácím publikem o titul Real Fight proti Joiltonovi Lutterbachovi v hlavním zápase večera.

Po včerejším vážení vše nasvědčovalo tomu, že o zápas přijde i rozjetý Dominik Toporcer, který má dvě rychlé výhry v řadě. Na poslední chvíli se však našel náhradní soupeř, kterým bude slovenský amatérský MMA bojovník Tomáš Vojtela. S Toporcerem si změří síly pod postojářskými pravidly Real Fight a RFA 11 nakonec bude mít všech 10 zápasů. Sledovat je můžete na stránce realsport.tv.

FOTO: RFA