Jdi na obsah Jdi na menu

JOŽO WITTNER HODNOTÍ NÁROČNOU BITVU

1652722864825.jpg

Jozef Wittner se po dvou měsících od výhry nad Brazilcem Juniorem Magalem vrátil do zápasového kolotoče. Na turnaji RFA Grand Opening potvrdil předpoklady a Maďara Martina Kalucze porazil po třech kolech na body.

Jožo se na svém instagramu ohlédl za zápasem a krátce ho zhodnotil. "Cesta za 15 výhrou… Krátký report: Soupeř byl kvalitní, velmi dobře připravený. Ukázal to zápas samotný a tři těžká kola, z nichž jsem první prohrál u všech bodových rozhodčích. Cítím se kvalitně vymasírován, hlavně levá noha a kotník, který musím doléčit. Už do zápasu jsem vstupoval s tímto zraněním, což se do budoucna už nesmí stát. Budu brát tyto věci zodpovědněji. Bylo to víc o tom dokázat sám sobě, že to zvládnu. Chvála Bohu se to podařilo. Já Vám ještě jednou všem děkuji za podporu a pozitivní energii, kterou mi posíláte. Nesmírně si toho vážím.

Děkuji také organizaci Real Fight Arena a promotérovi Borisovi Marhanskému za skvělý event, který byl jen začátkem. Pokračujeme dál v naší cestě a vidíme se brzy! #WittnerRules".

wittnermma-1652722120662.jpg

FOTO: RFA

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář