Jdi na obsah Jdi na menu

KDE A JAK SLEDOVAT PREMIÉROVÝ RFA TURNAJ V POLSKU?

1716298356166.jpg

Tisková zpráva RFA I Organizace Real Fight Arena má za sebou společný turnaj s IAF v Nových Zámcích. Hned týden po něm čeká fanoušky další velká akce, tentokrát premiérově na polské půdě. Ve spolupráci s lokální ZHS uspořádá galavečer, na kterém se kromě domácích polských bojovníků představí hned několik zástupců české i slovenské bojové scény. Turnaj se uskuteční tuto sobotu v Sosnovci a vstupenky si můžete zakoupit v síti Eventim.


Živě jen přes platformu Pay per view

Tak jako poslední turnaje organizace RFA, i tento si budou moci diváci vychutnat skrze streamovací platformu Realsport.tv. Hlavní zápas večera obstarají domácí bojovníci Adrian Dudek, který se několikrát představil i na československé scéně, s přemožitelem Josefa Wittnera, Lukaszem Dziudziem.

shot-by-zetak-0357_et_8323-22-12-17.jpg

Jelikož je RFA nadále organizací, která se primárně zaměřuje na československý trh, chybět nebudou ani stálice organizace. Matyasze Viszlaye po dominantním vítězství na RFA 14 vyzve tentokrát bojovník z Bosny a Hercegoviny Miloš Dobraš. Dalším slovenským reprezentantem v Sosnovci bude Dominik Toporcer, kterého čeká souboj s ostříleným Čechem Davidem Martinikem.

shot_by_zetak_et_6889-23-04-22.jpg

Jedním z posledních zápasů karty bude duel rozjetého Františka Bočáně. Ten se po dvou prohrách na body s elitním Butenkem vrátil zpět na vítěznou vlnu, kterou bude chtít prodloužit v zápase proti Polákovi Adrianovi Grzelakovi.