Jdi na obsah Jdi na menu

KDE A JAK SLEDOVAT RFA X IAF WARM UP?

1715782049143.jpg

Tisková zpráva RFA I Už tuto sobotu nás čeká další společný galavečer organizací RFA a IAF, tentokrát s názvem Warm Up. V hlavním zápase se představí ostřílení bojovníci Alexander Butenko a Will Chope, kteří zabojují o titul welterové váhy RFA.

PPV zatím za zvýhodněnou cenu

Stejně jako předchozí turnaj v Opavě i tentokrát budou moci fanoušci sledovat celý galavečer na platformě RealSport.tv. Prodej PPV na společný galavečer RFA s IAF už je spuštěn a cena za jeden kus je v současnosti 11,90 €. Do pátku 23:59 mají diváci možnost využít 30% slevu s promo kódy RFA30, MONACOBET30 a RFAIAF30.

Nový šampion, návrat Gábora a odložený debut influencerky Habibi

Hlavní zápas Butenko vs. Chope je vypsán na 5x5 minut ve váze do 77 kilogramů o šampiona RFA. Ukrajinský bojovník má v současnosti skóre 56-18-3 a podobně jako jeho soupeř i Butenko většinu svých soupeřů ukončil na submission. Chope se skóre 42-21 utáhl až 29 soupeřů a v minulosti absolvoval zápas v UFC proti superhvězdě Maxovi Hollowayovi.

Posledních 15 měsíců měl Gábor Boráros opravdu hektických. Mnohé organizace domácí scény se mu otočily zády, a tak se chopil funkce speakera maďarských galavečerů RFA. V organizaci se mu zalíbilo natolik, že rodák z jižního Slovenska nabídce na zápas nemohl odolat. Jeho soupeřem bude Frederico Komuenha, který se proslavil na domácí scéně především díky jeho skvělému knokautu proti kulturistovi Filipovi Grznárovi.

Diváci se mohou těšit i na debut Nadyi „Habibi“ Dridi, která se pod pravidly K1 představí v odloženém souboji s MMA bojovnicí Aminou Mukhamed. Po těžkém knokautu uvidíme v akci opět i Sebastiána Fapša. Po neúspěšném snažení získat titul lehké váhy se na vítěznou vlnu pokusí vrátit i Martin „Mrco“ Horínek. Galavečer RFA x IAF Warm Up začne tuto sobotu od 19:00 a sledovat jej můžete prostřednictvím platformy PPV.

fb_img_1715758958906--1-.jpg