Jdi na obsah Jdi na menu

KDE A JAK SLEDOVAT TURNAJ RFA 15?

1709572370058.jpg

Už tuto sobotu nás čeká galavečer RFA 15 v Bratislavě, jehož hlavní zápas bude titulový souboj o šampiona lehké váhy. V něm se utkají Martin „Mrco“ Horínek a Arbi Mezhidov.

V Bratislavě uvidíme několik hvězd organizace v čele s Alexandrem Butenkem, Sebastiánem Fapšem či jednou z nejkontroverznějších postav československé MMA scény Václavem Mikuláškem. Vstupenky jsou dostupné v sítích Predpredaj.sk a Ticketportal.sk.

V případě, že se turnaje nemůžete osobně zúčastnit, celý galavečer si můžete prohlédnout prostřednictvím platformy Voyo. Hlavní kartu, na které se uskuteční zápas Václava Mikuláška i titulový souboj, odvysílá televizní stanice Dajto.

repost2514108446978141675.jpg

Zúročí Mrco přípravu s Lajošem?

Na posledním UFC turnaji se představil i historicky první slovenský bojovník v UFC Lajoš Klein, který velkou část své přípravy absolvoval s Martinem Horínkem. Klein vyhrál po dominantním výkonu v 1. kole na TKO a v lehké váze UFC je nadále neporažený. Nyní je řada i na jeho kolegovi, kterého vyzve právě Lajošův bývalý soupeř.

Ještě před vstupem do UFC se Klein setkal s Arbim Mezhidovem, kterého zdolal v těsném zápase na body. Mezhidov si vysloužil titulovou šanci po expresním knokautu Julia Barreta na RFA 5. Od svého titulového vyzyvatele je čtyřnásobně zkušenější a před sobotním titulovým zápasem hraje v jeho prospěch mnoho o faktorů.

img_20240304_174041.jpg

Baba Jaga si odbyde premiéru v RFA

Jednou z nejžhavějších akvizic je Václav „Baba Jaga“ Mikulášek, který se ve svém premiérovém zápase pod RFA představí proti Gabrielu Törökovi. Mezi oběma bojovníky nepanuje příliš přátelská atmosféra a ze všech zápasů na kartě RFA 15 jde rozhodně o ten nejvyhrocenější.

Debut mezi profesionály čeká talentovaného Davida Šajbena, který na domácí půdě vyzve v souboji západ vs. východ Martina Lörince. Na kartě RFA 15 nebude chybět ani šampion EUROGOLD pyramidy Alexander Butenko či hvězda východního Slovenska Dominik Toporcer. Předposlední zápas večera přinese slovenskou postojářskou bitvu mezi Sebastiánem Fapšem a Františkem Purašem.

Turnaj začne v 19:00 a sledovat jej můžete prostřednictvím české i slovenské platformy Voyo.

img_20240304_174012.jpg

FOTO A ZDROJ: Tisková zpráva RFA