Jdi na obsah Jdi na menu

KDO JE DNEŠNÍ TITULOVÝ VYZYVATEL DOMINIKA HUMBURGERA?

1686409333166.jpg

Polský bojovník Robert Maciejowski zažije premiéru v organizaci Real Fight Arena a rovnou o dočasný titul střední váhy. Na RFA 11 nahradil Nenada Avramoviće, který bez uvedení důvodu týden před turnajem zrušil svůj zápas.

Maciejowskiho styl je založen výlučně na strikingu a nikdy v kariéře neprohrál na knokaut. Jeho titulový zápas s Humburgerem tedy slibuje pořádně ostrou postojářskou bitvu. Zápas Humburger vs. Maciejowski bude předposlední na kartě a sledovat jej můžete prostřednictvím platformy PPV.

Nikdy nebyl knokautovaný

Robert „Karpackie Serce“ Maciejowski má v současnosti skóre 6-5-1, přičemž jen jednou v kariéře byl ukončen, když ho ve Spišské Nové Vsi na PCF 19 utáhl specialista na submise Guilherme Cadena. Zbývající 4 prohry má všechny až na body, přičemž poslední dvě porážky přišly v nejlepší evropské organizaci KSW. Až na jednu výjimku, všechny výhry dosáhl knokautem.

Jako první bojovník dokázal zdolat Bartlomieja Gladkowicze, který se později představil na RFA Warm-Up proti Davidovi Hoškovi. Maciejowski prosazuje tvrdý agresivní postoj založený na dlouhých boxerských kombinacích.

Podobně jako Humburger, ještě nikdy neměl zápas na 5x5 minut, ale oproti svému dnešnímu soupeři má výhodu v podobě dvojnásobného počtu profi zápasů. Zda ji však bude umět zužitkovat, zjistíme až na dnešním turnaji RFA 11, který můžete sledovat na stránce realsport.tv.

fb_img_1686409661980.jpg

FOTO: KSW, RFA