Jdi na obsah Jdi na menu

KDYŽ MI DÁ PUSU, NEVÍM JESTLI MI NEUJEDE RUKA

1708424094731.jpg

Slovenský MMA bojovník Gabriel Török si naposledy připsal expresní vítězství v souboji s Michalem Dobiášem na RFA 14. Jeho následujícím soupeřem bude jedna z nejkontroverznějších postav domácí MMA scény Václav „Baba Jaga“ Mikulášek, který se premiérově představí pod hlavičkou RFA.

Török se v živém vysílání na profilu RFA vyjádřil na adresu svého soupeře i na potenciální scénář, který může nastat při jejich staredownu. Duel Török vs. Mikulášek bude jedním z největších taháků turnaje RFA 15 v Bratislavě. Ten proběhne 9. března a vstupenky jsou dostupné v sítích Predpredaj.sk a Ticketportal.sk.

Dává mu tím výhodu

Václav Mikulášek je na domácí scéně jednou z nejznámějších MMA osobností. Navzdory tomu, že kvalitou nikdy nepatřil k absolutní špičce, pozornost vzbuzoval svým charakterem a chováním. Tím si vytvořil velkou základnu odpůrců, kteří ho mají ve zvyku podceňovat.

„Myslím si, že lidé zbytečně Vaška podceňují. Přesto, že je kontroverzní a jeho chování mně není úplně blízké, nemyslím si, že je špatný fighter. Má za sebou těžké zápasy, zkušené soupeře a určitě ho nepodceňuji. Nedívám se na to, co dělá na sociálních sítích, s kým jak komunikuje a jaké měl přešlapy mimo klece. Já se dívám na to, co dělá v kleci,“ řekl Török na adresu svého nejbližšího soupeře.

Mikulášek má většinu svých proher na submisi a pokud jeho zápas šel do pozdějších kol, většinou to dopadlo v jeho neprospěch. „Není žádné tajemství, že Vašek dost často kondičně odejde. Myslím si, že je to způsobeno tím, že hodně hubne do té 84ky, i když my vlastně jdeme 88 kg. Je to pro mě trochu nevýhoda a dávám tím soupeři výhodu, neboť se bude méně trápit s váhou,“ uvedl košický bojovník.

Mně pusu nedá

Poprvé vzbudil Mikulášek šílenství v souboji s Ondřejem Raškou, ve kterém zvítězil v 1. kole na RNC. Velkou pozornost upoutal kromě vyhroceného zápasu i předzápasový staredown, na kterém Rašku políbil. Török upozorňuje, že nic takového se teď dít nebude. „Pusinky ať si nechá do Clashe a pro 13leté hloupé děti, co to sledují. Se mnou ne. Když mi dá pusu, nevím, jestli mi neujede ruka. Může mi donést cheeseburger, když chce, ale pusu mi nebude dávat,“ řekl slovenský reprezentant.

fb_img_1708423714626.jpg

ZDROJ: Tisková zpráva RFA