Jdi na obsah Jdi na menu

KDYŽ PORAZÍM GORANA BUDU NEJLEPŠÍ 93 V ČESKOSLOVENSKU

1658242384141.jpg

Tuto sobotu nás na RFA 3 čeká souboj Davida s Goliášem. Tak by se dal charakterizovat hlavní zápas ostravského turnaje mezi Goranem Reljičem a domácím Vojtěchem Garbou. Pro Garbu to bude životní šance výhrou vyletět ve světovém žebříčku. V živém vysílání na instagramovém profilu organizace prozradil pár zajímavostí.

"Soupeř mi roztrhl kůži pod obočím a tak mi to kolega Rajnoch zalepil vteřinovým lepidlem“ vzpomíná s úsměvem na zážitek z mistrovství Evropy GAMMA, kde se stal historicky prvním vítězem ve dvou kategoriích (MMA, STRIKING MMA). Jak dokonce prozradil, jeden ze zápasů turnaje byl i jako rozhodčí, čímž se bez pochyb stal unikátem na této akci.

"Když porazím Gorana budu nejlepší 93 v Čechách a na Slovensku" znělo se špetkou humoru ve videu od vojáka z povolání, který tvrzení odůvodňoval tím, že Goran porazil Attilu Végha a ten zase porazil Karlosa Vémolu, který je považován za momentální jedničku v československých organizacích. Na konci videa Garba vyzval čerstvého šampiona Jirka Procházku a zavtipkoval, že se před ním schovává v UFC a má si to s ním přijít rozdat do RFA. Narážel na to, že Jíři prohrál s Bojanem Veličkovičem, kterého porazil právě Goran Reljić, kterého může v sobotu na zimním stadionu Poruba porazit. Samozřejmě dodal, že to je myšleno s humorem a poukázal na to, kolik lidí bralo jeho video vážně, co ho nemile překvapilo.

realfight.arena-1658249549929.jpg

V tento den nabitý více galavečery tak máme toho víc než dost na výběr. Na RFA 3 se kromě tohoto duelu můžeme těšit na zápas Brichta versus Rajnoch pod pravidly REAL FIGHT nebo Benko versus Šach, takže nudit se v sobotu rozhodně nebudeme.

FOTO: IG VOJTĚCH GARBA, RFA

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář