Jdi na obsah Jdi na menu

LAJOŠ PAPP CHCE OPASKY RFA

Po úspěšném debutu Slováka Lajose Pappa v Praze, nebudou muset fanoušci na jeho další vystoupení v RFA dlouho čekat. Papp se totiž představí už 4.2. na v pořadí 8. turnaji organizace, premiérově v Budapešti.
 
img-20230102-wa0005.jpg
 
Jméno svého soupeře zatím nezná, ale na zápas se poctivě připravuje ve svém domácím gymu Wolf Fight Club v Komárně. "Příprava v Komárně probíhá dobře, ale uvažuji o tom, že pojedu na dva týdny do Budapešti, kde budu mít výborné podmínky na trénování," říká Papp o své přípravě. "Budapešť je jako můj druhý domov, proto se už teď těším na velkou podporu od fanoušků. Určitě přijedou ve větším počtu, než minule do Prahy. Už teď mi mnozí píší a shánějí lístky," dodává.
 
img-20230102-wa0006.jpg
 
Mladý, teprve 25letý Lajos Papp nemá konkrétní jména, se kterými by chtěl v RFA zápasit. "Dříve nebo později budu muset zápasit s každým v RFA, protože chci titulový pás v těžké váze, ale také i v polotěžké váze," říká stále neporažený slovenský zápasník. "Můj plán funguje dobře. Chtěl jsem nezapomenutelný debut. Moje forma v Praze byla špičková, ale už teď můžu slíbit, že v Budapešti to bude ještě lepší," slibuje přesvědčivě tento střelec, který naposledy velmi rychle a tvrdě ukončil Rolanda Raka.
 

realfight.arena-1672676417832.jpg

FOTO: IG RFA