Jdi na obsah Jdi na menu

LEO BRICHTA SE VYJÁDŘIL K AKTUÁLNÍ SITUACI

img_20211113_180740_556.jpg

Od vzniku nové organizace RFA je na bojové scéně poměrně rušno. Kromě známých slovenských bojovníků, kteří podepsali s RFA smlouvy, vyvolává největší rozruch jméno populárního českého bojovníka Lea Brichty, který je spjatý především s organizací OKTAGON MMA. Ten se nyní vyjádřil k celé situaci na svém instagramovém profilu.

"Chtěl bych se jenom rychle vyjádřit k OKTAGONU. Většinou bylo vždycky všechno v pohodě. Dokonce říkám, že OKTAGON Underground byla moje nejoblíbenější část života. Byla to jedna z nejlepších akcí co jsem zažil. Teď před posledním zápasem tady prostě byly nějaké finty. Říkalo se, že jsem odmítl zápas. Což není pravda. Řekl jsem, že ten zápas vezmu, ale že chci za něj dostat více peněz. Nevím, proč bych měl zápasit za zhruba 3000 euro, když ten soupeř dostane více než dvojnásobek, co já. Takže jsem řekl, že chci stejné peníze, což samozřejmě nevyšlo. Tak mi přivezli tohohle soupeře. Asi se počítalo s tím, že mě ten Francouz porazí nebo já nevím, a to se nestalo. Najednou po zápase, že když podepíšu novou smlouvu, tak dostanu už za tenhle zápas, tady vlastně za toho Lapiluse nový peníze. To se ale přece nedělá po zápase. Proč jsem nedostal novou smlouvu už před tím zápasem? No tak tohle mě hodně namíchlo. V OKTAGONU mám deset zápasů. Nevím proč se tady na mě kydá hnůj, proč se ke mě vůbec takhle někdo chová. Nevím jako proč. Přitom jsem jako nikdy nic nedělal. Vždycky jsem byl v pohodě. Myslím, že i komunikace se mnou byla vždy v pohodě. Ještě jeden zápas mi v OKTAGONU zbývá. Já jsem ready, já klidně zápasit můžu." vysvětlil Leo Brichta.

theconfort-1636826188006.jpg

"S RFA jsem byl pouze domluvený, že jakmile skončím v OKTAGONU, tak budu zápasit tam. Nabídli mi nové podmínky. Mě se ty podmínky líbily. Budu tam mít i nový management. Celkově se mi ten koncept líbil" uzavřel své vyjádření Leo.

Uvidíme, jak celá situace kolem Lea Brichty dopadne.

FOTO: REAL FIGHT ARENA, CONFORT