Jdi na obsah Jdi na menu

LOHORÉ SI JDE PRO JURÁČKA DO WELTERU

Organizace OKTAGON MMA po titulových bitvách Kincl vs. Vémola a Magard vs. Macek představila další zápas, který se uskuteční 30. prosince na turnaji OKTAGON 38 v pražské O2 areně.

"30. 12. to bude přesně rok, co jsme v kleci naposledy viděli vždy pozitivně naladěného „Slávistu“. V OKTAGONu dosud neporažený miláček publika Matúš Juráček chce 7. vítězství v řadě, i když tentokrát to bude mít hodně složité. Možná vůbec nejtěžší zápas kariéry, navíc po roční pauze… Juráček má ve sbírce má skalpy borců, jako je Boráros, Široký, Primera či Pukač. Přidá na konci roku do své sbírky i obávaného a mnohem zkušenějšího Lohorého?

Pětinásobný champ organizací TMT, UCMMA, BAMMA a Fight Start Championship si jde spravit chuť do welteru po prohraném a nevydařeném titulovém zápase s Kinclem. „Umění boje je nikdy nekončící cesta učení, jak být tou nejlepší verzí sebe sama,“ vyjádřil se Lohoré po OKTAGONu 35 a porážku vzal jako chlap. Přestože mu bitva o šampiona nesedla, francouzský rváč je v současnosti v naprosto senzační formě a po velmi náročné přípravě na titulový zápas neustále v tréninkovém a zápasovém tempu na rozdíl od Juráčka" oznámila organizace na svých sociálních sítích.

oktagonmma-1667330528193.jpg

FOTO: IG OKTAGON MMA