Jdi na obsah Jdi na menu

LUCIA SZABOVÁ REAGUJE NA VÝZVU LUCIE PUDILOVÉ

Včera na svém instagramu vyzvala česká bojovnice Lucie Pudilová na zápas Lucii Szabovou. "Lucie Szabová 30.12. pojďme do toho. Diváci si to přejí, tak jim dejme co chtějí. Ondřeji Novotný uskutečníme to a rozhodne se kdo je nejlepší bojovnice v OKTAGONu!!!"

 

Reakce na výzvu na sebe nenechala dlouho čekat. "Lucie Pudilová můžeme jít na to. Ráda přijmu zápas o titul se soupeřkou jako jsi ty, ale ne 30.12. Kvůli zdravotním komplikacím jsem zrušila zápas na Hanuman Cupu a start na turnaji OKTAGO 30 je také ve hře. Proto věřím, že jsi profesionálka, která pochopí, že po tak dlouhé pauze se za měsíc nedá připravit na titulový zápas." napsala Lucia na svém instagramu a pokračovala. "Dej mi čas na pořádnou přípravu, ať můžeme dát lidem pořádnou bitku o titul OKTAGONu v nejlepší formě, v jaké jsme obě schopné.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Silent Killer

Lucie Pudilová ještě zareagovala pod příspěvkem v komentáři. "Lucia Szabová 30.12. máš zápas a psala jsi, že půjdeš jen na sto procent připravená. Tak z toho jsem čerpala, že jsi připravená. Každopádně děkuji za odpověď. Počkám na tvé uzdravení. Sama jsem po těžkém zápase a přeji Ti, ať se dáš co nejdříve do kupy.

Vypadá to, že obě bojovnice se zápasem souhlasí, ale zálaží jak se k situaci postaví samotná organizace. Nesmíme ani zapomínat na brazilskou bojovnici Talitu Bernardo, které v aktuálním OKTAGON žebříčku bantamové váhy patří první příčka právě před Pudilovou a Szabovou.

FOTO: OKTAGON MMA