Jdi na obsah Jdi na menu

LUCIE PUDILOVÁ SE PŘEDSTAVÍ NA TURNAJI OKTAGON 31

1642703004508.jpg

 

Hvězdné bojovnice se zkušenostmi z nejlepších světových organizací tváří v tvář v OKTAGONU.

#2 Pudilová (12-7) vs. #3 Rubin (7-2)

Na PRIME 4 zavřela s novým ohněm v očích pusu všem pochybovačům, předvedla skvělý wrestling a odnesla si jasnou a cennou výhru nad Waliczek. To poté, co Lucie zakotvila v Irsku v gymu SBG, kde trénuje pod Johnem Kavanaghem, koučem Conora McGregora. Na Pudilové je znát, že tréninky, kterých má kolem deseti týdně, jí pod slavných trenérem svědčí a výrazně jí ženou vpřed: „Tréninky mi tu dávají smysl, mají tu MMA koncept, nejedou se zvlášť disciplíny, což mi vyhovuje.“ Jak za dalších pár měsíců bývalá zápasnice UFC v irském gymu opět povyrostla? 

fb_img_1642703962772.jpg

 

„Jsem vždy připravená pustit se do práce, je jedno kdy,“  říká tvrdá izraelská bojovnice, která se stále drží v první světové dvacítce pérové váhy a která se v roce 2019 utkala o titul šampionky pérové váhy Bellatoru. V OKTAGONU se poprvé představila v listopadu na PRIME 4, kdy do klece nastoupila po 2 letech a zápas přijala pouhých 5 dnů před turnajem. Přesto zvítězila! OKTAGON 30, na který se tvrdě připravovala, jí překazil koronavirus. Nyní se ve skvělé formě pustí do Pudilové.

Obrovská výzva pro obě zápasnice na hvězdné akci #OKTAGON31 přímo v O2 areně svatyni. Lístky koupíš již nyní na https://www.ticketportal.cz/nevent/OKTAGON-20

FOTO A ZDROJ: IG OKTAGON MMA

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář