Jdi na obsah Jdi na menu

LUCIE SEDLÁČKOVÁ MÁ NOVOU SOUPEŘKU

1651514543212.jpg

 

Na turnaji OKTAGON Underground jsme se měli dočkat velmi zajímavé boxerské bitvy mezi Lucií Sedláčkovou a Lucií Pudilovou. Lucie Pudilová si však v posledním zápase zranila ruku a do zápasu proto nenastoupí. 

„Bez boxu není život,“ říká známá a uznávaná 27letá kráska z ringu přezdívaná „Mlátička z Děčína“, která je juniorskou mistryní světa a držitelka stříbrného pásu organizace WBC v pérové váze, a již nyní nosí velké jméno. Od roku 2018 však několik let neboxovala, až do roku 2021, kdy zvítězila hned ve 3 zápasech během 4 měsíců! Její aktuální rekord činí 14 výher a pouze jedna porážka a jejím cílem je dostat se zpět mezi světovou elitu. Na Undergroundu tato obávaná bojovnice a světové číslo #30 pérové váhy nesmí chybět. 

Polská válečnice a profesionální boxerka Dorota Norek se v aktuálním světovém žebříčku super bantamové boxerské váhy pohybuje na 30. místě a bojovala už i o titul WBC. Má za sebou také 3 zápasy v MMA, ze kterých dvakrát odešla jako vítěz. Miluje velké výzvy a tvrdě si jde za svými sny, kdy si je vědoma toho, že jich lze dosáhnout jen tvrdou prací. Nyní přijala další a jde do boje na OKTAGONU Underground.

oktagonmma-1651514087093.jpgŽebříčkově vysoce postavený zápas profesionálních boxerek uvidíte již 21. 5. na historické události, která tu ještě nikdy nebyla. OKTAGON MARPO vs. VÉMOLA 21. 5. přímo v O2 areně svatyni nebo na OKTAGON.TV!

FOTO: IG STRIKING PICTURES STUDIO, OKTAGON MMA