Jdi na obsah Jdi na menu

MACEK REAGUJE NA TŘETÍ TITULOVOU PROHRU

323.jpg

Ani napotřetí bohužel nepřálo Filipovi Mackovi v titulovém zápase štěstí. Po dvou prohrách s Deákem a Magardem ho před koncem prvního kola uškrtil Američan Gustavo Lopez.

"Ahoj přátelé, týden od zápasu a furt nevím, co k tomu napsat. Měl to být takový krásný příběh o klukovi, co si chtěl splnit sen a ukázat, že je všechno možné, když se na tom maká. No, tak to se nestalo. Příprava byla mega dlouhá a poctivá. Fakt jsem do toho dal úplně všechno, co jsem mohl. Nakonec z toho byla prohra v prvním kole, takže asi nejhorší scénář. No, tak ten příběh teda ještě nekončí. Bude to trošku delší, ale o to ten konec (nebo spíš cesta?) bude hezčí," reagoval s odstupem času Filip Macek na svém instagramu.

"Chtěl bych Vám všem hrozně moc poděkovat. Před i po zápasu jsem od Vás dostal tolik pozitivních zpráv a opravdu moc mě to potěšilo. Mrzí mě, že jsem to nedokázal, ale není všem dnům konec. Vyrážím do tělocvičny a začínám další přípravu.. a na co? Tak to ještě netuším, ale štěstí přeje připraveným. Přesně jako Lopezovi. Děkuji všem, co se mnou a mojí přípravou mají něco společného. Díky moc!" dodal.

Na zápas reagoval také Filipův trenér André Reinders.

"Nejemotivnější byl zápas Filipa Macka a třetí pokus o zisk titulu. V životě jsem neviděl Filipa takhle makat. Na tréninku byl o hodinu dříve a odcházel hodinu po jeho konci, kdy dokola driloval techniky. Změna soupeře možná nehrála až takovou roli a Máca skvěle začal, tlačil, pracoval... ale jak už jsem psal, chyby se na téhle úrovni neodpouští. UFC veterán si skvěle připravil past a Mácu utáhl pár sekund před koncem kola. Náš sport je v tomhle sakra přísnej a já budu doufat, že tohle Mácu nepoloží a v dalším zápase ukáže, jak moc v téhle přípravě vyrostl," napsal hlavní trenér Reinders MMA Gymu.

ZDROJ A FOTO: IG FILIPA MACKA A ANDRÉHO REINDERSE