Jdi na obsah Jdi na menu

MARPOVA REAKCE NA PŘEDČASNĚ UKONČENÝ ZÁPAS

1653254265711.jpg

Ostře sledované boxerské střetnutí mezi MMA zápasníkem Karlosem Vémolou a hudebníkem Marpem vzbudilo mnoho emocí. Terminátor sice ve své boxerské premiéře uspěl, ale mnohem více se mluví o "předčasném" konci souboje, který ukončil hlavní rozhodčí kvůli Marpově pasivitě. Ten se k zápasu vyjádřil na svém instagramu.

"Přijímám to, nebrečím kvůli tomu. Jak můžete vidět, nic mi není. Jako ve finále vůbec pobitej nejsem, to i Rytmus mi dal víc. Musím říct, že nesouhlasím s vyjádřením rozhodčího nebo s tím co udělal, protože minimálně Karlos měl dostat tak dva, tři mínusové body. Myslím, že venku by ho normálně diskvalifikovali za všechny hlavičky, za všechny rány pod pás do koulí, za všechno držení rukou a za všechny vtlačení soupeře v rohu hlavou. Stalo se.

Myslím si, že jsem byl perfektně připravený. Ani nebyl moment, kdy by mě Karlos zlomil psychicky, protože neměl ránu. Stál jsem tam hrdě až do konce. Sere mě, že se to odmávalo, ale s tím bohužel nic neudělám. Ale je to tak, jak to je a život jde dál. Ale sere mě to.

Jelikož Karlos dělal tenhle brutální weightcut, tak jsme věděli, že prostě neodběhá na nohách šest kol. Že prostě ta fýza mu dojde, což mu docházela. Bylo to vidět na razanci úderů, které šly takhle dolů. Tak jsme si mysleli, že ho necháme pár kol vymlátit a vezmeme si to. Tak nám to vzal někdo jiný. Nevadí.

Omlouvám se všem, že nečtu komentáře, protože já na to fakt nemám náladu. Jsem strašně zklamaný, protože jsem tomu obětoval úplně všechno. Někteří soupeři z něj měli strach nebo něco, to se mě nestalo. Stál jsem tam fakt hrdě až do konce. Občas se najde nějaký chytrák co napíše, že jsem tam nic nepředvedl. Bla, bla, bla. Stoupni si proti frajerovi, co je veterán UFC. Stokilový a o třicet kilo těžší. Stoupni si s ním do ringu a ukaž mi to líp! Mějte hezkou neděli a třeba příště." 

FOTO: OKTAGON MMA

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář