Jdi na obsah Jdi na menu

MARTIN HORÍNEK SI CHCE ZÁPAS POŘÁDNĚ UŽÍT

1685485975809.jpg

Slovenský MMA bojovník Martin „Mrco“ Horínek má mezi profesionály vyrovnanou bilanci (2-2). Ta zůstala nezměněna i po jeho posledním působení v EUROGOLD pyramidě, v níž první dva zápasy byly oficiálně jen exhibicemi.

V souboji s Adamem Jakubíkem však nepodal ideální výkon a nyní si plánuje napravit chuť před domácím publikem na RFA 11 v Bratislavě. Lístky jsou dostupné v sítích Predpredaj.sk a Ticketportal.cz.

Zbytečně jsem spěchal

Osmička bojovníků má za sebou skvělou zkušenost v podobě EUROGOLD pyramidy, která se celá uskutečnila v rámci jednoho večera během RFA 9 v Prievidzi. Jedním z účastníků byl i Martin Horínek, který ale vypadl již ve čtvrtfinále. Přesto, že Adama Jakubíka dostal v postoji do velkých problémů, nechal se utáhnout submisí již v 1. kole.

https://www.youtube.com/watch?v=aJVJCWSUN3c

Ta přišla krátce poté, co Jakubíka před ukončením na TKO zachránil úspěšně dotažený takedown. Právě tento moment si Horínek vyčetl: „V zápase s Jakubíkem jsem byl dobře rozjetý, ale zbytečně jsem spěchal,“ pojmenoval slovenský bojovník největší kámen úrazu jeho prohry s Jakubíkem.

Tentokrát si to chce užít

Pokud budeme počítat i exhibici na RFA 9, Horínek nastoupil v rámci organizace do tří zápasů. Všechny tři skončily již v 1. kole a reprezentant bratislavské Octagon Fighting Academy nestrávil v RFA kleci dohromady ani 5 minut. Proti Janu Veselíkovi by tento trend už ale rád změnil a vyzkoušel si i o něco delší zápas.

„Už bych chtěl konečně zápas na tři kola, protože takhle si ten zápas sotva užiji,“ vyhlásil před soubojem s Janem Veselíkem. Ten má mezi profesionály dva zápasy a oba skončily před limitem. V jeho profi premiéře mu však chyběly jen dvě sekundy na to, aby škrcení Arthura Limy dokázal přežít až do bodového rozhodnutí. Proti Veselíkovi bude mít výhodu domácího prostředí, která může mít na jeho výkon velký vliv. „ Doufám, že přijde spousta fanoušků, hlavně přátel. Těším se na ně,“ řekl před duelem na RFA 11. Ten proběhne již 10. června v bratislavském Domě Sportu. Lístky si můžete koupit v sítích Predpredaj.sk a Ticketportal.cz.

fb_img_1685484956592.jpg

ZDROJ: Tisková zpráva RFA