Jdi na obsah Jdi na menu

MATĚJ KUZNÍK SE PO ROCE VRACÍ ZPĚT DO KLECE

3. prosince se v Ostravě uskuteční galavečer organizace OKTAGON MMA s pořadovým číslem 37. Na kartě nesmí samozřejmě chybět ostravský rodák Matěj Kuzník, který se přesně po roce vrací do oktagonu. Jeho soupeřem bude německý bojovník Ozlan Aslaner.

"Přesně rok po vyhraném souboji v Ostravě jde Matěj „Matheus“ Kuzník (16-7) konečně zase do klece před domácím publikem. „Už by to zas chtělo zažít vítězství, ten nejlepší pocit na světě. V prosinci se vidíme,“ vzkazuje svým fanouškům bojovník s 9 ukončeními před limitem, skalpy Paradeisera či Bartla a cennými zkušenostmi ze zápasů s Kleinem či Štrbákem. Právě pro vítězný pocit po náročných trénincích, které ho opět posunuly o něco dál, udělá rodilý Ostravák s energií 12 000 domácích fanoušků v zádech naprosto vše!

Německý bojovník Ozan Aslaner (9-4) svou kariéru rozjel v roce 2015 závratnou rychlostí, když vyhrál všech svých 5 zápasů, z toho 4 soupeře ukončil. Poté následovaly střídavé výhry a prohry. Stále však patří mezi špičku lehké váhy v Německu a soupeři z něho mají respekt především kvůli jeho tvrdé KO ráně, kterou je vystřeluje z klece nohama napřed. V současné době má z 9 výher 6 ukončení před limitem, z toho 5 KO. Pro Kuzníka tak velmi zajímavý a nebezpečný soupeř, jenž se chce navíc v OKTAGONu představit v tom nejlepším světle" informovala organizace OKTAGON MMA na svých sociálních sítích.

fb_img_1668248359464.jpg

ZDROJ: IG OKTAGON MMA