Jdi na obsah Jdi na menu

MATĚJ PEŇÁZ SI ZABOXUJE V O2 ARENĚ

1650991613680.jpg

 

Český bojovník Matěj Peňáz dostal pozvánku do show Dana White's Contender Series. Než se však před zraky Dany Whitea popere o smlouvu v UFC, střihne si 21. května boxerský zápas na turnaji OKTAGON Underground v pražské O2 areně. Jeho soupeřem bude Francouz Alex Lohoré.

"Klid v hlavě a oheň v srdci," říká uspávač soupeřů "Money" Peňáz, který na OKTAGONU 32 opět zvítězil a má to v MMA 6-0. Poprvé mu však soupeř vydržel všechna 3 kola a někteří měli pocit, že jim dluží KO. Na Undergroundu půjde do svého prvního zápasu v boxu. A každého hned napadá, co předvedou jeho neskutečně dlouhé paže, kterými si je schopný držet skvělý distanc, a přesto ničivě zasahovat, zatímco protivník na něj zkrátka nedosáhne. Jak se "Money" připraví na francouzského tvrďáka?

Lohoré v minulém zápase dominantně zastavil rozjetého Polívku už v 1. kole TKO, kterého trápil svými tvrdými a velmi přesnými boxerskými údery. Nyní své pěsti splaší znovu. Pětinásobný champ organizací TMT, UCMMA, BAMMA a Fight Start Championship má zkušenosti i z předních světových klecí Bellatoru a Cage Warriors. A vždy, když má tento správně drzý francouzský rváč zápas, je slyšet, a to hodně nahlas! Po zápase však své soupeře vždy uzná, a jak sám říká: "Po válce je vždy respekt."

oktagonmma-1650994536473.jpg

OKTAGON Underground MARPO vs. VÉMOLA sleduj ŽIVĚ na OKTAGON.TV!

FOTO: IG OKTAGON MMA