Jdi na obsah Jdi na menu

MATĚJ PEŇÁZ ZNÁ SOUPEŘE DO O2 ARENY

Organizace OKTAGON MMA dnes na svých sociálních sítích oznámila jméno soupeře Matěje Peňáze na turnaji OKTAGON 38 v pražské O2 Areně.

"Příběh pokračuje! Stejní soupeři, jiné konce. Nejdřív Mateusz Strzelczyk, pak Giovanni Melillo a teď i Dos Santos. Bojovníci, kteří spojují duo rivalů Matěje Peňáze a Vlasta Čepa. A právě Dos Santos stál za poslední prohrou slovenského ranaře Vlasta ČEPA v patnáctiminutové vyčerpávací bitvě.

Na tiskovce TIME se Peňáz nechal slyšet, „Teď když porazíš Melila, tak proč ne, já s tím problém nemám. Jestli si myslíš, že se tě bojím, tak to určitě není.“ No a zatímco Peňáz Melila ukončit nedokázal a trápil se s ním patnáct minut, Čepo ho v Ostravě zdemoloval už v prvním kole. Teď si musí Čepa zasloužit Matěj Peňáz. Ve světovém žebříčku je Vlasto Čepo na 215. místě a Peňáz za ním na 234. 

Ten se do OKTAGONU vrací po první prohře v MMA a všichni jsou zvědaví, jestli ustojí další výzvu, která snad už konečně povede k jednomu z fanouškovsky nejočekávanějších zápasů na domácí scéně, tomu s Čepem. Ten má stanoven datum i místo. A tím je turnaj v Bratislavě 29. 4."

Soupeřem Matěje Peňáze bude tedy brazilský bojovník Joel dos Santos (16-7).

cl_pjt1mjbm.jpg

ZDROJ: IG OKTAGON MMA