Jdi na obsah Jdi na menu

MELOUN JDE DO DALŠÍ BITVY

320.jpg
Organizace OKTAGON MMA po 2 vyprodaných turnajích ve Frankfurtu pokračuje ve své misi v Německu a poprvé vkročí mimo Frankfurt. Mnichovská aréna Audi Dome uvidí bezesporu zajímavý duel mezi Milošem Petráškem a Pavolem Langerem.
 
U Miloše Petráška (12-7), který má 12 ukončení před limitem z 12 výher, je jedno jisté - soupeře si nikdy nevybírá. Naopak chodí do těžkých zápasů, které jsou pro něj výzvou, mohou i v případě prohry jako bojovníka posunout a dát mu cenné zkušenosti. V roce 2022 šel do nejtěžšího souboje své kariéry proti nejlepšímu německému zápasníkovi všech dob Pützovi, kterému pořádně zatopil, bohužel až však v závěru 3. kola. „Připravil jsem se, bojoval a odcházím s hlavou nahoře. Do 3. kola jsem šel nahulenej jako ještě nikdy, a přesto jsem to nechtěl vzdát. Věřím, že ze mě Stephan udělal zase o něco lepšího zápasníka pro příště,“ říká Meloun, který tyto zkušenosti může zúročit právě proti Langerovi.
 
Pavol Langer (10-9) si po 2 prohrách na body s Montagnacem a Škvorem spravil chuť na East Pro Fight, kde soupeře ukončil TKO ve 2. kole. Tento bojovník stále bezesporu patří mezi slovenskou polotěžkou elitu. Více jak 3 roky před OKTAGON PRIME 4 nenašel přemožitele a na chleba si namazal spoustu velkých jmen československé MMA scény. Expert na ničení soupeřů, který má 9 ukončení před limitem z 10 vítězství, ovládá jak postoj, tak zem, kde často vítězí na submise stejně jako Petrášek. Kdo koho tedy bude školit?
 

fb_img_1672849826104.jpg

ZDROJ A FOTO: OKTAGON MMA