Jdi na obsah Jdi na menu

MEZI MIKULÁŠKEM A TÖRÖKEM TO NESKUTEČNĚ JISKŘILO

1709995663387.jpg

Český MMA bojovník Václav „Baba Jaga“ Mikulášek dnes absolvuje premiéru v organizaci RFA. Na turnaji RFA 15 bude jeho soupeřem Gabriel Török, pro kterého půjde o 2. zápas v RFA. Na posledním turnaji v Košicích totiž knokautoval Michala "Šamana" Dobiáše hned v úvodu 1. kola.

Dlouhý zápas se neočekává ani v souboji s Mikuláškem, který je navíc okořeněn o velmi pikantní staredown na veřejném vážení. Souboj Mikulášek vs. Török je jako druhý v pořadí na hlavní kartě, kterou odvysílá TV stanice Dajto. Vysílání na platformě Voyo se spustí od 19:00, přičemž celý galavečer odstartují amatérské zápasy od 18:20.

Pikantní staredown

V živém vysílání promotéra Borise Marhanského Török sliboval, že pokud se Mikulášek pokusí mu dát pusu, vyletí mu ruka. A vůbec jsme nebyli od toho daleko. V momentě, kdy se Mikulášek pokusil přiblížit ke slovenskému bojovníkovi, Török ho okamžitě začal odtlačovat svou rukou. Soustavně vysmátý Mikulášek se neustále pokoušel dostat se k Törökovi a neustále na něj pokřikoval.

Jistota ukončení před limitem?

Přestože Török ani Mikulášek nemají v současné době pozitivní skóre, na domácí československé scéně patří k dlouholetým stálicím. Jejich zápasy jsou vždy maximální atraktivní a pro oba platí, že mezi profesionály nikdy nešel žádný jejich zápas do bodového rozhodnutí. Je proto extrémně nepravděpodobné, že právě jejich vzájemný střet by byl jedinou výjimkou.

Jak však celý souboj dopadne, uvidíme už dnes ve večerních hodinách na platformě Voyo a televizní stanici Dajto.

o5tfupia.jpeg

ZDROJ: RFA/DD