Jdi na obsah Jdi na menu

MICHAL MARTINEK REAGUJE NA SPORNOU PROHRU V KSW

1665808401975.jpg

Na turnaji KSW 75 v polském Novém Sadci se představili hned tři zástupci z české republiky. Petra Částková, David Martinik a v hlavním předzápase večera Michal Martínek. Všichni čeští bojovníci prohráli na body. Prohry Částkové a především Martínka byly opravdu sporné.

Velké zděšení přišlo po vyhlášení výsledku, kdy rozhodčí zvedl ruku domácímu Omielanczukovi. Všichni, včetně komentátorů, totiž viděli vyhrát Michala Martínka. 

Blackbeard se k zápasu krátce vyjádřil na svém instagramu.

"Tohohle chlapa mám rád a respektuju ho jak nejvíce umím. Děkuji mu za zápas, protože jsme poznali za 15 minut, co jsme zač. Za to děkuji Danielovi Omielanczukovi. Takže no hate směrem k Danielovi. Je to velká legenda polského MMA a obrovský tvrdý chlap.

Co se týče verdiktu rozhodčích, tak jsem to viděl s týmem jinak. Na tento zapas jsem trénoval nejvíce v mém životě a průběh zápasu probíhal podle představ. Nic víc k tomu nemám co říct. Ty rozhodčí by si občas měli dát nějaký zápas a připravovat se 5 hodin denně, 6 dní v týdnu 3 měsíce a třeba by pak viděli věci trošku jinak a objektivněji. Zdar a díky všem fanouškům z CZ, SK a Polska za tu velkou podporu. Děkuji mým trenérům - André Reinders, Andrzej Koscielski a mým gymům - Ankos MMA, Reinders MMA a všem sparingům a partnerům. Vše proběhlo podle plánu a taktiky."

ZDROJ: IG MICHALA MARTÍNKA

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář