Jdi na obsah Jdi na menu

MILAN ĎATELINKA MÁ OHLÁŠENÝ DALŠÍ ZÁPAS

1684263024885.jpg

Šance opět nastartovat kariéru: Milan Ďatelinka má ohlášený další zápas, soupeř je ze stejného těsta!

Slovenský MMA bojovník Milan Ďatelinka je aktuálně na vlně tří proher v řadě. Po prohře s Karlosem Vémolou přestoupil do organizace RFA, kde v obou soubojích táhl za kratší konec. Oba jeho přemožitelé nastoupí proti sobě v titulovém zápase na RFA 11, kde svůj návrat zažije i Ďatelinka. Celý turnaj proběhne v Domě Sportu v Bratislavě a lístky jsou dostupné v síti Predpredaj.sk.

Soupeřův zápas nikdy nešel na body

Před duelem s Karlosem Vémolou byl Ďatelinka na vlně 4 výher, přičemž všechny se mu podařily hned v 1. kole. Vémola po rychlém takedownu okamžitě přešel do backmountu a nasadil Ďatelinkovi škrcení. Po neúspěšném boji o titul rodák z Považské Bystrice přestoupil do organizace RFA, kde již v jeho debutu přišel velký šok.

Nenad Avramović již od prvních vteřin ukazoval svou tvrdost a po Ďatelinkovo takedownu šokoval celou arénu naskočenou gilotinou. Proti Dominikovi Humburgerovi to už vypadalo slibněji a Ďatelinka dlouhou dobu v 1. kole kontroloval Humburgerova záda. Škrcení se mu ale nepodařilo a v přestávce před 2. kolem byla na něm vidět zřetelná únava. Humburgerovi netrvalo dlouho a vyčerpaného Ďatelinku na začátku 2. kola ukončil na TKO.

https://www.youtube.com/watch?v=f84g8l8ti3o&

Se skórem (8-7) nastoupí na RFA 11 v Bratislavě proti Chorvatovi Ivanovi Vladimirovi. Ten má v současnosti bilanci (10-10) a svůj poslední zápas dokázal vyhrát na armbar. Vladimir zápasil během celé své kariéry především v balkánských organizacích a stejně jako Ďatelinkovi, nikdy v životě jeho zápas nešel až do bodového rozhodnutí. Drtivou většinu výher dosáhl submisí a velmi podobnou strategii můžeme od něj očekávat i v souboji s Ďatelinkou.

Na stejné kartě oba jeho přemožitelé

Kromě zápasu Ďatelinka vs. Vladimir uvidíme také další ostře sledovaný duel ve střední váze. V něm se o historicky první MMA titul organizace RFA poperou Dominik Humburger s Nenadem Avramovićem. Oba dokázali ukončit slovenského bojovníka před limitem a skvělými výkony si vybojovali šanci zápasit o titul. Kdo z nich bude nakonec úspěšný, zjistíme už 10. června. Lístky jsou dostupné v síti Predpredaj.sk.

kooibqlq.jpeg

ZDROJ: RFA