Jdi na obsah Jdi na menu

MILAN ĎATELINKA MÁ PŘED SEBOU ZÁPAS O VŠECHNO!

1687691050662.jpg

Slovenský MMA bojovník Milan Ďatelinka míří do dalšího zápasu v organizaci RFA. V ní dosud v obou zápasech odcházel jako poražený a aktuálně je na vlně tří proher v řadě. K psychické pohodě mu určitě nepřidalo ani zranění, které jej odstavilo z turnaje RFA 11 v Bratislavě.

Na něm se měl představit proti Chorvatovi Ivanovi Vladimirovi, proti kterému nastoupí před domácím publikem na RFA 12 v Považské Bystrici. Lístky jsou dostupné v síti Ticketportal.

Nepovedený vstup do organizace

Ještě před vstupem do RFA a zápasem s Karlosem Vémolou byl Milan Ďatelinka na vlně čtyř výher v řadě. Všechny soupeře ukončil v 1. kole, ale po prohře s Vémolou nastal zlom. Milan z pozice obrovského favorita prohrál s Nenadem Avramovićem už v 1. kole na gilotinu. Chuť si mohl napravit proti neporaženému Dominikovi Humburgerovi, proti kterému měl velké šance.

_doyc9bu.jpeg

Humburgera totiž dokázal dostat do spodní pozice a několikrát slibně chytil škrcení. Na zemi se však úplně vytavil a do 2. kola nastupoval velmi unavený. Pro Humburgera nebyl velký problém odmítnout pokusy o takedown a na začátku druhé pětiminutovky i Ďatelinku ukončil na TKO. Ve svém třetím vystoupení měl čelit Ivanovi Vladimirovi z Chorvatska, ale těsně před turnajem se slovenský bojovník zranil.

Bodových rozhodčích nebude třeba

Vladimir a Ďatelinka nastoupili dohromady do 35 zápasů v profesionálním MMA a kompletně všechny skončily před limitem. Přestože Vladimir se prezentuje jako postojář, většinu svých ukončení dosáhl submisí a prohrál většinou knokautem. V současnosti má chorvatský reprezentant skóre (10-10) a netají se tím, že udělá vše pro to, aby nebylo třeba bodových rozhodčích ani v jeho dalším zápase.

V cestě mu ale bude stát Milan Ďatelinka se skórem (8-7). Ten vyhrává nad svými soupeři téměř výlučně v 1. kole a pět soupeřů ukončil knokautem. Zaznamenal skalpy Miroslava Brože či Davida Hoška, kteří patří k elitě České republiky ve svých váhových kategoriích. Momentálně ale Ďatelinka neprožívá nejlepší období a jeho duel s Vladimirem se dá vnímat jako existenční zápas. Diváci ho uvidí už 9. září na RFA 12. Lístky jsou dostupné v síti Ticketportal.

ct6ki0grw2b--1-.jpg

FOTO: RFA