Jdi na obsah Jdi na menu

MILAN ĎATELINKA REAGUJE NA PROHRU S AVRAMOVICEM

1652609507360.jpg

Milan Ďatelinka zhodnotil na tiskové konferenci bojové organizace RFA svoji překvapivou prohru s Nenadem Avramovicem, který ho uškrtil už v prvním kole.

"Jak bych to asi zhodnotil? No prohrál jsem. Moc dobře to asi nezhodnotím. Hodně chyb. Bylo tam více komplikací v přípravě. Samozřejmě jsem si takový průběh nepředstavoval. Byla tam nějaká omezení, ale když tohle nechám stranou, tak jsem se v zápase cítil dobře. Udělal jsem chybu a ta mě to celé stála. Nechci se moc vyjadřovat k tomu, co bylo ve hře. Nechám to na Borisovi. S ním jsem komunikoval celou přípravu. Pokud to bude chtít říct, tak ať to řekne on. Já to beru tak, že každý, kdo stojí v kleci, je připravený. Já jsem tam stál, takže se není na co vymlouvat. Musím pochválit organizátory, s celou akcí jsem spokojený, i když jsem moc zápasů neviděl. Co se týká k přístupu a péči o zápasníky, tak mohu skutečně říct, že jednička s hvězdičkou" řekl Milan Ďatelinka.

12-10-39-p.jpeg

"Já bych chtěl říct, že Milan měl opravdu problémy ve své přípravě. Jsem velmi rád, že nastoupul. Vím, že šel ten zápas vyhrát. Sice to teď nevyšlo, ale Milana určitě uvidíme v dalším zápase více namotivovaného a s chutí nám ukázat, co je v něm. Já se těším se na jeho další zápas. S Milanem jsme komunikovali pár dní před zápasem, protože měl problém s naraženými žebry. Věděli jsme, že soupeř je zemař, a že to bude pro něj velmi nepříjemné. Byla tam i možnost, že bychom zápas přesunuli. Milan byl opravdu bojovník a chtěl se ukázat, protože dlouho nezápasil. Navíc byl zápas v Bratislavě, takže do toho šel. Bohužel to nedopadlo dobře, ale je to mladý bojovník, který má celou kariéru před sebou. A je to sport hlavně. Tento sport je navíc o jednom úderu někdy. Věřím, že Milana uvidíme silnějšího a v dalším zápase" doplnil promotér organizace RFA Boris Marhanský.

FOTO: RFA

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář