Jdi na obsah Jdi na menu

MILAN ĎATELINKA REAGUJE NA PROHRU

V hlavním zápase turnaje RFA 6 v Prievidzi zvítězil Dominik Humburger nad zkušenějším Milanem Ďatelinkou ve druhém kole na TKO. V prvním kole sahal po vítězství Milan Ďatelinka, ale dosud neporažený Humburger přežil škrcení a byl to právě on, kdo ve druhém kole dobře trefil Ďatelinku a následnými údery zápas ukončil. Ďatelinka si tak připsal třetí porážku v řadě a zřejmě v návalu emocí položil do středu klece své rukavice, což v MMA znamená konec kariéry.

"Nyní je toho hodně na srdci. Zápas je pro mě teď těžké hodnotit, protože si z něj moc nepamatuji. Ale pamatuji si, že jsem byl kousek od ukončení a myslím, že jsem to měl velmi dobře chycené. Klobouk dolů před Dominikem, protože ten arm triangl tam sedl jako prdel na nočník. Vlastně už jsem se viděl v tom, že jsem vyhrál zápas. Dal jsem do toho poměrně dost sil. Možná to je to, co mě stálo tento zápas. Nemůžu si to teď odpustit, protože tak jak jsem to měl chycené. Dominik je šikovný, má dobrou obranu a ukázal bojovné srdce.

Momentálně, co mám na srdci, toho je strašně moc. Musím si teď utřídit emoce postupem času a potom se asi k tomu více vyjádřím" reagoval Milan Ďatelinka na dotaz novinářů na pozápasové tiskové konferenci.

15-20-35-p.jpeg