Jdi na obsah Jdi na menu

NA CESTĚ DO SVĚTOVÝCH ORGANIZACÍ?

1659968988525.jpg

Slovenský mutant to opět dokázal. V sobotu měl před sebou nejdůležitější zápas v jeho stále začínající kariéře a zvládl ho na 1*. Čelil totiž bojovníkovi, který se postavil do více než 11násobku jeho zápasů, konkrétně 35. Výzva byla opět splněna do posledního puntíku.

Štefan Vojčák vybojoval 4. výhru ze čtyř zápasů a opět v prvním kole. Dohromady tyto starty trvaly 3 minuty a 34 vteřin, což je méně než jedno kolo. Dritan Barmajaj se v hlavním předzápase GMC 28 nedokázal dostat z dobře chycené kimury, která se mu následně stala osudná.

kat_chovancova-16599755699120.jpg

Sparing partner Martina Budaye tak jasně ukazuje, že má namířeno na ty nejvyšší mety a je jen otázkou času, kdy se dostane i do jedné z předních světových organizací. Navíc své bezvadné zápasení doplňuje se stále zlepšujícím postojem, který v OFA pod vedením hlavního trenéra Ilji Škondriče piluje po boku Tommyho Zolda, jednoho z nejzkušenějších slovenských boxerů.

Svoji komplexnost rozvíjí také tréninky BJJ, díky kterým dokáže být ve spojení s elitním wrestlingem ještě nebezpečnější i pro ty nejlepší v těžké váze. Dalším cílem je podle jeho slov vybojování titulu šampiona RFA, po kterém by se rád představil mezi světovou "smetánkou".

kat_chovancova-16599755699121.jpg

FOTO: IG RFA

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář