Jdi na obsah Jdi na menu

NA KARTĚ V POVAŽSKÉ BYSTRICI SE PŘEDSTAVÍ DAVID HOŠEK

1688985011810.jpg

Český MMA bojovník David Hošek naposledy neuspěl na KSW 79 v Liberci, kde nestačil v 1. kole na Andrease Berga Gustafssona. Po nevydařeném debutu v nejlepší evropské organizaci se vrací zpět do RFA, kde se pokusí odčinit poslední prohru s Nenadem Avramovićem.

Promotér Marhanský potvrdil, že pokud Hošek v Považské Bystrici zvítězí, stane se novým vyzyvatelem Dominika Humbugera. Ještě předtím se ale bude muset naplno soustředit na zápas, který ho čeká 9. září. Lístky jsou dostupné v sítích Predpredaj.sk a Ticketportal.sk.

Vyrovnaná bilance v rámci RFA

Debut v organizaci Real Fight Arena si David Hošek odbyl na úvodním turnaji Warm Up v Bratislavě, kde předvedl velmi těsný zápas s Polákem Gladkowiczem. Dva bodoví rozhodčí ho viděli zvítězit, čímž uštědřil Gladkowiczovi první kariérní porážku na body. Na RFA 4 však nepředvedl optimální výkon především v defenzivním wrestlingu. Avramović odkontroloval všechna tři kola a jasně vyhrál na body.

Srbský bojovník se však sám připravil o možnost zabojovat o titul a zrušením zápasu bez uvedení důvodu si definitivně zavřel dveře v RFA. V případě, že Hošek v Považské Bystrici uspěje, v dalším zápase se popere o titul střední váhy s Dominikem Humburgerem.

Tři zastávky mimo organizaci

Po neúspěšném duelu s Avramovićem si Hošek odběhl do organizace I Am Fighter, kde vyzval krajana Martina Horského. Ten mu nedokázal konkurovat už od prvních vteřin a Hošek si připsal knokaut již v 1. kole. Další zastávka byla polská KSW, ve které
čelil Švédovi Andreasu Bergovi Gustafssonovi.

Po rychlém takedownu soupeř rozpoutal ground and pound a rozhodčí necitlivě zápas okamžitě ukončil. David se však z této porážky dokázal oklepat a vrátil se na vítěznou vlnu na turnaji IAF 7. Miroslava Vacea uškrtil ve 2. kole a upravil tak svou bilanci na (9-4). Přidá jubilejní desátou výhru mezi profesionály nebo se reprezentant pražského RPG Gymu připraví o možnost zápasit o titul RFA? Odpověď poznáme už 9. září. Lístky jsou dostupné v sítích Predpredaj.sk a Ticketportal.sk.

cufmga0m5ox.jpg

FOTO: RFA