Jdi na obsah Jdi na menu

NEJVĚTŠÍ POSILA RFA?

1657547459569.jpg

V neděli se na sociálních sítích organizace RFA objevil příspěvek s černou siluetou postavy, která se velmi podobá legendárnímu českému zápasníkovi. Lidé v komentářích spustili lavinu jejich tipů, které se na 99,9 % ztotožňují. Bude to tedy tak a přestoupí Petr Kníže do organizace Real Fight Arena?

Pokud se tak stane, welterová váha se má na co těšit. Úspěšné premiérové ​​starty v RFA má za sebou Jozef Wittner a Miroslav Brož. Oba předvádějí poslední roky obrovský progres. Slovenský reprezentant výhrou na Grand Opening vylepšil své skóre už na 15-2, táhne tak šňůru tří tvrdě vydřených výher. Pokud by došlo na zápas s českou legendou, byl by to pro něj bez pochyb nejvýznamnější zápas kariéry, která začala v roce 2011.

Druhým možným zápasníkem, ale méně pravděpodobným, je rozjetý Inkvizitor. Toho vyzýval po svém vyhraném zápase na Grand Opening neporažený Jan Fajk, což se však v brzké době neuskuteční. Miroslav Brož od roku 2020 nepocítil příchuť prohry a ke dvěma výhrám a remíze v KSW přidal 14.5. dvanáctou výhru v kariéře, která zároveň měla podtitulek velmi vydřená. V prvním kole totiž po tvrdých úderech kolumbijského veterána Otalory český bojovník dvakrát padl, ale dokázal nasbírat síly k tomu, aby ve druhém kole duel ukončil ve svůj prospěch.

Bude tedy velmi zajímavé sledovat tuto situaci, která bez pochyb zaujala většinu domácí scény, jelikož Monstera nejde nemít rádo. Ve věku 44 let stále žije pro MMA, ať už jako trenér či zápasník. V oficiálních statistikách mu svítí bilance 13 výher a 2 porážky, ale v začátcích jeho kariéry se několik soubojů nezapsalo. Nejbližší dny se tak určitě dozvíme, jestli jsou naše tipy přesné a novou tváří RFA se stane legenda Petr Kníže.

FOTO: IG PETR KNÍŽE

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář