Jdi na obsah Jdi na menu

NEMÁM RÁD PRAHU A LIDI, CO SE TOČÍ KOLEM SPORTU TAM

1658407492306.jpg

Už v sobotu 23. července čeká RFA turnaj v Ostravě, kde se v jednom z hlavních zápasů představí domácí Rajnoch proti Brichtovi. Právě první jmenovaný přiznal proč nemá rád lidi, co se točí kolem sportu v Praze, ale i proč chtěl s MMA skončit.

Ostravský zápasník začínal s fotbalem, ale jak sám přiznal, fotbal ho přestal bavit a fotbalisté podle něj nemají charakter. Jeho kroky směřovaly dále do MMA, ve kterém se našel a začal se mu věnovat naplno. Během jeho začátků v amatérech začala vznikat pachuť vůči Praze. „Nemám rád Prahu a lidi, co se točí kolem sportu tam,“ přiznal Rajnoch. Tvrzení zdůvodnil, že mnoho rozhodčích je i manažery zápasníků a pokud to není jasný zápas, tak to dají domácímu. Rajnoch hrdě reprezentuje Slezský kraj a dokonce na zápasy nosí ostravskou vlajku. V jeho kariéře ale přišel zlom a chvíli přemýšlel nad koncem kariéry. Cítil, že více trénuje ostatní a sám se v MMA dále neposouvá. To se vše změnilo díky Jakubu Müllerovi, který mu dodal správný impuls do jeho kariéry.

Zatím největší úspěch ostravského bojovníka je probojování mezi ruskou elitu v organizaci ACA, kde se ve třech zápasech těšil z vítězství dvakrát. Jeho nejbližší zápas ho čeká proti české hvězdě Leu Brichtovi. Zápas se uskuteční v postoji, protože Rajnochova smlouva v ACA mu jinak nedovoluje. Tento skvělý zápas se začal rodit už po Warm Upe organizace RFA. „Člověk s takovým projevem by potřeboval dostat lekci,“ prohlásil Rajnochův trenér jako reakci na Brichtův expresivní pozápasový rozhovor. Rajnoch před zápasem hlásí, že to bude právě on, kdo mu tady lekci dá. Napětí jistě tvoří i rivalita mezi Prahou a Ostravou. „S nějakým Pražákem doma v Ostravě nemůžu prohrát,“ tvrdí ve videu Rajnoch. Zároveň řekl, že v přípravě udělá co může, aby se jeho výhra stala realitou.

FOTO: IG RFA

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář