Jdi na obsah Jdi na menu

NENAD AVRAMOVIĆ JE ODHODLÁN STÁT SE ŠAMPIONEM

1684401985594.jpg

Porazil Ďatelinku a Hoška, nyní zabojuje o titul: Nenad Avramović je odhodlán stát se šampionem!

Srbský MMA bojovník Nenad Avramović má za sebou v rámci RFA 2 zápasy a rovnou proti dvěma hvězdám organizace. Nejdříve šokujícím způsobem uškrtil Milana Ďatelinku gilotinou a pak dokázal odkontrolovat na zemi Davida Hoška.

Stejný scénář očekává i v historicky prvním titulovém MMA zápase RFA proti Humburgerovi. Tento šampionský zápas završí celý turnaj RFA 11 VIP edition v Bratislavě. Lístky jsou dostupné v síti Predpredaj.sk.

Nejprve na ulici, pak v gymu

To, že mnoho bojovníků své umění ještě před zahájením profesionální kariéry nejprve předvádělo na ulici, není žádným tajemstvím. Avramović má za sebou podobnou minulost a s pouličními bitvami skončil, když poprvé začal trénovat bojová umění.

„Můj první kontakt s bojovými sporty byl nejprve na ulici, to nebyl ten nejlepší způsob. Pak mě někteří přátelé přivedli do Muay Thai klubu, to byl můj první správný kontakt s bojovými uměními,“ objasnil své začátky s bojovými uměními.

Kromě úpolových sportů se rád věnuje i jiným pohybovým aktivitám. „Mám rád i jiné sporty, ale především bojová umění. Kromě toho mám ještě velmi v oblibě pobyt v přírodě,“ popsal Nenad své volnočasové aktivity.

Ďatelinka ani Hošek neměli nárok

Do RFA přišel Avramović jako poměrně zkušený bojovník, ale především ve welterové váze. Premiéru absolvoval na turnaji RFA Grand Opening v Bratislavě. V hlavním zápase kompletně zaskočil Milana Ďatelinku a po Slovákově takedownu nasadil perfektní gilotinu. Na RFA 3 se měl utkat s Davidem Hoškem, ale zápas se přesunul o turnaj později.

https://www.youtube.com/watch?v=b0OqUnHrJ4s

Hošek s jasnou strategií nepustit Avramoviće k takedownu neměl nejmenší nárok uspět. Srbský bojovník nedovolil Hoškovi rozpoutat peklo v postoji a díky skvělé strategii dokázal po celá 3 kola českého bombardéru odkontrolovat. Po dvou dominantních vítězstvích si vysloužil titulovou šanci, kterou dostane na RFA 11 v Bratislavě.

Vyhraje ten, kdo si prosadí svou hru

Jeho soupeřem bude dosud neporažený Dominik Humburger, s kterým se popere v zápase na 5x5 minut. Na rozdíl od Humburgera už srbský bojovník jednu takovou zkušenost má: „Jeden titulový zápas na 5x5 minut už mám za sebou. Do šampionských kol jsem se ale nedostal, protože jsem ho ukončil ve třetím kole,“ zavzpomínal na svůj dosud jediný šampionský duel.

Nyní ho čeká další proti Humburgerovi a podle Avramoviće bude klíčovým faktorem zápasu prosazení své strategie. "Vyhraje ten, kdo se lépe připravoval a kdo si prosadí svou hru," předpovídá Nenad Avramović, který je za tuto šanci velmi vděčný. "Děkuji organizaci, že mi dala příležitost a zároveň si myslím, že jsem si to zasloužil." Jestli tuto příležitost bude také umět zúročit zjistíme již 10. června na RFA 11 VIP Edition. Lístky jsou dostupné v síti Predpredaj.sk.

cqbgcdknt24.jpg

ZDROJ: RFA