Jdi na obsah Jdi na menu

NEPORAŽENOU ČESKOU HVĚZDU VYZVE SRBSKÁ SENZACE

1683124670925.jpg

Korunovace prvního MMA šampiona RFA: Neporaženou českou hvězdu vyzve srbská senzace!

Kromě nadcházejícího turnaje RFA 10 v Havířově, nás zanedlouho čeká i RFA 11 VIP Edition v Bratislavě. V hlavním zápase večera se popere o titul Dominik Humburger, který bude hájit svou neporazitelnost proti Nenadovi Avramovićovi.

Oba mají v rámci organizace po dvou vítězstvích a nejvážnější potenciální vyzyvatele oba s přehledem zdolali. Turnaj proběhne 10. června a lístky jsou dostupné v sítích Predpredaj.sk a Ticketportal.cz.

Historicky první MMA šampion organizace

Organizace Real Fight Arena již má v současnosti jednoho šampiona. Jím je Václav Sivák, který však drží titul pod K1 pravidly. Tentokrát bude ve hře i titul pro MMA bojovníky a o něj se poperou na bratislavské půdě Humburger s Avramovićem, kteří oba ukončili Milana Ďatelinku. Avramovićovi se to podařilo už v 1. kole, když slovenského bojovníka nachytal na gilotinu. Humburger po přežití kritických momentů v úvodní pětiminutovce vyčerpaného Ďatelinku dobil na TKO.

Nenad Avramović vzápětí bojoval s další hvězdou RFA Davidem Hoškem. Ten se absolutně nedokázal vypořádat s Avramovićovým wrestlingem a podlehl mu na body. Ještě před duelem s Ďatelinkou absolvoval „Hambáč“ svůj debut v organizaci, když v 1. kole zdolal Abilaya Ibrayeva. Humburger však mezitím stihl 2x nastoupit ve spřátelené KSW, kde díky dvěma výhrám upravil své skóre na (6-0).

fb_img_1683125454032.jpg

Postojářské zápasy, ve kterých půjde o hodně

Csaba Tóth naposledy odčinil porážku z turnaje RFA 6, kde jeho neporazitelnost ukončil Vlado Idrányi. Maďarský thai boxer ukončil v 3. kole mimořádně odolného Adama Dvořáčka a vrátil se na vítěznou vlnu. Tentokrát proti němu bude stát slovenský dlouhán Jakub Benko, který z pozice mírného outsidera naposledy porazil na body Pavla Šacha.

Další zápas pod pravidly Real Fight obstarají Marco Novák a Štěpán Guba. Oba thai boxeři patří ke špičce ve svých vahách v rámci jejich zemí a vítěz tohoto československého duelu se výrazně přiblíží k titulové šanci.

Domácí bojovníci před bratislavským publikem

Jelikož se turnaj RFA 11 koná v Bratislavě, nemohou na něm chybět bojovníci z Octagon Fighting Academy. Úspěšného zápasníka Michala Dubu vyzve Adam Jakubík, který se naposledy vyznamenal skvělým ukončením na páku na nohu v 1. kole EUROGOLD pyramidy s Martinem Horínkem. Ten rovněž nebude před domácím publikem chybět a jeho soupeřem bude Marián Jakubík. Jozef Jaloviar se pokusí vrátit zpět na vítěznou vlnu a do dalšího zápasu nastoupí i vycházející hvězda bantamové váhy z Pit Gym Levoča Dominik Toporcer. Kromě ryze československých soubojů uvidíme i mezinárodní měření sil v duelech Komuenha vs. Veréb, Valoušek vs. Csibi a Beck vs. Ibraghimov. Stejně jako na posledním turnaji, i tentokrát dostanou příležitost amatéři v duelu Sily vs. Šajben.

fb_img_1683125330855.jpg

FOTO: RFA