Jdi na obsah Jdi na menu

NESMRTELNÝ PATRIK ZÁDĚRA SE VRACÍ DO AKCE V BUDAPEŠTI

1675270263778.jpg

Po posledním výkonu reprezentanta pražského Spejbl Gymu Patrika Záděry, se mnoho fanoušků nemůže dočkat jeho dalšího vystoupení. To je naplánováno již na tuto sobotu 4.2. v Budapešti.

Záděra si udělal jméno na akci RFA 7 v Praze, kde v titulovém souboji nestačil na nového šampiona organizace Real Fight Arena Václava Siváka. Výkon, který předvedl, mu ale přinesl mnoho nových fanoušků a spoustu pozornosti. Není divu. Až do momentu, kdy schytal od Siváka tvrdý highkick, se jednalo o velmi vyrovnaný zápas, před kterým málokterý fanoušek dával Záděrovi šance na vítězství.

V rozhovoru před blížícím se soubojem v Budapešti mluvil Záděra i o pocitech bezprostředně po tomto hrozivě vypadajícím kopu. "Byl to tvrdý zásah, ale ne nejtvrdší, který jsem v životě zažil. Už jsem zažil i horší," přiznal Záděra.

"Hned po tom highkicku jsem se soustředil na to, co říká můj roh a rychle jsem se zorientoval. Zápas se však v tomto okamžiku zlomil na Sivákovu stranu," dodal.

"Každý ví, že Sivák je top jméno, top fighter, což v zápase i dokázal," ocenil Patrik kvality soupeře.

Na odvetu s ním si však Patrik věří, dříve však chce dokázat své kvality v jiných zápasech. "Jasně, že bych chtěl odvetu, teď však chci hodně zápasit, dostat se zpátky na vítěznou vlnu a pak, pokud mi dá RFA šanci, rád se o titul opět pokusím," řekl Záděra, jehož nejbližší soupeř bude už tuto sobotu 4.2. v Budapešti domácí zápasník Roland Tresó.

cnwpkqvtvkc.jpg

FOTO: REAL FIGHT ARENA