Jdi na obsah Jdi na menu

ODVETA PROTI LUTTERBACHOVI POD MMA PRAVIDLY? FAPŠO REAGUJE A NASTIŇUJE SVŮJ PŘESTUP

1694365493786.jpg

Sebastián Fapšo včera prodloužil vítěznou vlnu, když na turnaji RFA v Považské Bystrici zvítězil v prvním kole na TKO nad Radovanem Vukovićem. Výhra ho tak posunula blíže k titulové šanci proti šampionovi Joiltonu Lutterbachovi.

Ten je však primárně MMA bojovník a naskytla se tedy otázka, jestli by Fapšo neměl zájem změřit si síly s Brazilcem pod těmito pravidly. Považskobystrický Tank však stojí pevně nohama na zemi a tento nápad okamžitě smetl ze stolu.

Lutterbach je blázen

Sebastián Fapšo nedávno přislíbil, že do konce kalendářního roku 2024 určitě nastoupí do utkání pod MMA pravidly. Zatím však nemá jasnou představu ani o soupeři, ani o váhové kategorii. Má však jasno v tom, zda jeho prvním soupeřem pod novými pravidly bude Joilton Lutterbach.

"Lutterbach je v MMA blázen, o dost zkušenější než já. Nemohu to tak dlouho dopředu říct a hlavně neumím říct, jak mi to půjde. Něco jsem zkoušel, ale trénink není zápas, takže uvidíme," řekl Fapšo, pro kterého by byl objektivně debut v MMA proti Lutterbachovi příliš ukvapený.

FOTO: RFA