Jdi na obsah Jdi na menu

OKTAGON OZNAMUJE HALFTIME SHOW V EDENU

1715981133278.jpg

Tisková zpráva OKTAGON MMA I Nedílnou součástí stadionových akcí je v dnešní době také halftime show. Organizace Oktagon MMA oznámila, na co se můžeme těšit v pražském Edenu: spolu s hosty v rámci Skupina SEV.EN HALFTIME SHOW vystoupí legendární hip hopová kapela PSH.

Již 8. června vypukne největší event v historii československého MMA. Oktagon MMA uspořádá v pražském Edenu turnaj pro 27000 fanoušků a kromě dlouho očekávané odvety století mezi Karlosem Vémolou a Attilou Véghem či titulové bitvy o pozici šampiona střední váhy mezi Patrikem Kinclem a Matějem Peňazem se návštěvníci mohou těšit také na bonbonek v podobě Skupina SEV.EN HALFTIME SHOW. “Vhodného interpreta jsme vybírali opravdu pečlivě,” prozradil promotér žlutočerné organizace Ondřej Novotný. “S ohledem na význam akce a umělecký přesah jsme se následně v týmu shodli, že třešničkou na již tak nabitém dortu plném skvělých zápasů bude legendární parta PSH.”

PSH, neboli Penneři Strýčka Homeboye jsou stálicí české scény již od 90. let a skladby jako Praha, Můj rap, můj svět či Vím já? jsou známé i mimo rapovou komunitu. Spolu se skupinou, kterou tvoří trojice Orion, Vladimír 518 a DJ Mike Trafik vystoupí ve velkolepé audiovizuální show také hosté 7krát3, Maniak, Katarzia a Zuzana Tvarůžková. “Šanci vystupovat na halftime show v rámci Oktagonu v Edenu vnímáme jako obrovskou výzvu,” řekl Vladimír 518. “Máme pocit, že se tuto disciplínu v Čechách nedaří zatím dělat úplně nejlíp takže zvedáme rukavici a jdeme do toho! Náš čas vyplníme na maximum a to největšíma hitama, synchronizací světel, laserů, videa a skvělých hostů!”

Turnaj Oktagon 58 se uskuteční již 8. června a krom již zmíněných zápasů se představí také populární David Kozma, který se do klece vrací po třičtvrtě roce, aby se v rámci minipyramidy o welterový titul utkal s Ionem Surdu. Druhou semifinalovou dvojici tvoří Apollo Silva a Amiran Gogoladze. Dojde také na čtvrtfinále evropské MMA ligy mistrů Tipsport Gamechanger, kde si to o postup do semifinále a jistotu 80.000 eur rozdají Duque s Machaevem a Wanliss s Legierskim. V Edenu dojde také na odložený a vyhrocený zápas mezi českým veteránem Jaroslavem Pokorným a Shemem Rockem z Irska a spoustou dalších zápasů se jmény jako Petrášek, Ilbay nebo Amirkhani. “Pro diváky připravujeme spoustu dalších překvapení,” slibuje Novotný a závěrem dodává: “Oktagon 58 se nesmazatelně zapíše do historie nejen československého MMA!”