Jdi na obsah Jdi na menu

OKTAGON PRIME 4 HLÁSÍ NOVÝ ZÁPAS

fb_img_1635927317205.jpg
RUBIN (6-2) vs. DE SOUZA (12-9)
 
Světová #20 pérové váhy Olga „Big Bad“ Rubin (6-2) se toho rozhodně nebojí. Ačkoliv poslední souboj v kleci měla přesně před 2 lety, zápas proti Brazilce přijala pouhých 5 dnů před turnajem, za zraněnou Cornelii Holm. 
 
Není se však čemu divit! Tvrďačka z Izraele a milovnice ostrých sparingů je zkušenou veteránkou Bellatoru, kde za sebou má 6️ zápasů, z nichž 4x odcházela s vítězně zdviženou rukou nad hlavou.  V roce 2019 se dokonce utkala o titul šampionky pérové ​​váhy Bellatoru, kdy však okusila hořkost vůbec první porážky v kariéře. V jaké formě přijede do Pardubic?
 
Zkušená brazilská demoliční specialistka „The Killa“ De Souza (12-9) je velmi nepříjemná v postoji, kdy žene neustále dopředu, vyvíjí tlak na soupeřky a rozdává tvrdé rány.  Jakmile soupeřky natlačí na pletivo a hodí si je, často je už k ničemu nepustí. Právě na zemi Brazilka absolutně dominuje - z 1️2 vítězství má 9️ ukončení z toho 7️ submisí.  
 
Souboj bojovnic, které jsou nebezpečné jak v postoji, tak na zemi, slibuje velmi zajímavou podívanou, kterou budeš sledovat se zatajeným dechem. (mg)
 
OKTAGON Prime 4 | Lístky na #ticketportalcz | OKTAGON.TV | 6. listopadu | Enteria arena, Pardubice | 18:00
 
ZDROJ: OKTAGON MMA