Jdi na obsah Jdi na menu

OKTAGON PRIME 4 V PARDUBICÍCH

FIGHT CAAARD aneb premiérové OKTAGON zemětřesení v Pardubicích - s titulovou bitvou jako bonus!
 
#OKTAGONPrime4 vyvrcholí soubojem o titul v bantamové váze mezi domácí jedničkou Filipem Mackem a dánským žralokem Jonasem Magardem.
 
Elitní ženská odveta nejlepší české zápasnice Lucie Pudilové s polskou válečnicí Martou Waliczek, která Lucii slibuje nekompromisní KO a chce dokázat, že měla zvítězit už v první vzájemné bitvě!
 
Do klece se po 3 letech, kdy málem přišel o nohu, vrací legenda českého MMA Jaroslav „Jubox“ Pokorný. Ten bude čelit obrovské výzvě - balkánskému supertalentovi Janičićovi, jenž z 13 vítězství všechny soupeře rozprášil před limitem.
 
Na další velkou výzvu kývnul český ranař Zdeněk Polívka a proti tvrdému Polákovi Bryczekovi se čeká velká podívaná. Brazilská KO hrozba Rafael Xavier s ambicemi na titul si to rozdá se španělským milovníkem těch nejtvrdších přestřelek Toledem.
 
A konečně dojde na československý souboj dvou generací výzvy Františka Fodora s Matoušem Kohoutem, kteří se měli utkat již začátkem září.
 
A chybět nebude ani oblíbená švédská bojovnice Cornelia Holm, bájný „Kelt“ Jungwirth s Farkašem nebo Jakub Bahník proti známému britskému Grimshawovi.
 
Celou kartu v rámci FREE PRELIMS zahájí duel specialistů na rychlá ukončení mezi talentovaným dříčem Václavem Holotou a španělským „Drakem“ Valenciou.
 
Nenech si to ujít! Lístky na nejlepší show v Pardubicích 6/11 koupíš už od 490,- na ticketportal.cz (zdroj: oktagonmma.cz).