Jdi na obsah Jdi na menu

ONDŘEJ NOVOTNÝ HODNOTÍ TURNAJ OKTAGON UNDERGROUND

1653243868291.jpg

Promotér organizace OKTAGON MMA Ondřej Novotný se na svém instagramu ohlédl za turnajem OKTAGON UNDERGROUND a krátce ho zhodnotil.

"Jak vám je, když něco roky připravujete. Makáte na tom s celým týmem. Necháte tam duši a pak vám někdo ukradne pocit z vydařeného turnaje, zápasu, přípravy, dřiny a odříkání? Jaké to je, když vám někdo svým omylem vezme sen o KO, fantastické otočce v posledním kole a nebo zaslouženém pocitu zadostiučinění pro skoro stočlenný team, co dře na krev a pak má svěšené hlavy a neví, kam s očima? Jaké to je poslouchat okamžitě tisíce dotazů, zpráv a probudit se do “shitstormu” hejtu, lží, výmyslů, ale především oprávněně rozhořčených fanoušků?

Na to se dnes ráno můžete zeptat Karlose, Marpa, jejich týmů, našeho týmu a mě s Palem. Jak by řekl Braňo “Je to HNUS”! Nikdo s rozumem a znalostí věci za mnou nepřišel s tím, že mu mám něco vysvětlit. Všichni přišli s tím, že je to mrzí a že je jim toho líto. Že je jim líto kluků i nás. Protože jedno vteřinové rozhodnutí “zatmění” může pokazit skvělou věc, večer a zážitek…

ondrejnovotny-16532455851510.jpg

Měli bychom oslavovat 18.000 fanoušků na boxerském večeru. Vynikajícího Maného s Gregušem v Undergroundu. Lucii Sedláčkovou, která by měla být pýchou českého boxu a sportu a její statečný výkon a výhru se skvělou soupeřkou. Mazuchovo světové KO a otočku po prvním a exhibičním kole Apolla. Skvělý zapas generací Moravčíka s Ronym a neskutečný talent chytrého, ale zlého Vaška Siváka.

ondrejnovotny-16532455851516.jpgondrejnovotny-16532455851519.jpg

Ale je to trochu jinak a to je naše největší a jediné mrzení. Děláme svou práci s nadšením a na 100 %. Ano děláme i chyby. Dělají je i jiní. Jsou ovšem dny, kdy vám chyba, kterou nemůžete ovlivnit, vezme skoro vše a pak je dost těžké jí tak snadno akceptovat. Klobouk dolů za to, jak to zvládli kluci a věřím, že se s tím poperou i naštvaní fanoušci a celý náš team a dají těm, co si včera večer zasloužili slávu, respekt a ty ovace a pozornost, které jim patří.

Děkuju všem za radost i zlobu. Jsem rád, ze vás to zajímá ,i když teď zrovna třeba nadáváte. #fightlifepokracuje".

FOTO: IG ONDŘEJE NOVOTNÉHO

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář