Jdi na obsah Jdi na menu

ONDŘEJ NOVOTNÝ REAGUJE NA NAŘČENÍ BORISE MARHANSKÉHO

1654679343160.jpg

Promotér organizace OKTAGON MMA Ondřej Novotný ve svém vysílání pořadu MMA LETEM SVĚTEM reagoval na vyjádření Borise Marhanského, podle kterého údajně může OKTAGON za zrušení rezervace haly v Košicích.

"V Košicích jsem nebyl 3 roky. Do haly Steel aréna jsem nikdy nevolal. Do Steel arény se nechystáme. V Košicích proběhne více než 2 roky odkládaný turnaj v termínu, který Jura Winkelmes pořádal turnaje East Pro Fight v době, kdy tihle kluci ještě ani nevěděli, že MMA, box, K1 nebo cokoliv jiného existuje. Myslím si, že si každý může udělat názor sám. Za mě osobně? Ať tam turnaj udělají. Hodně štěstí. Jestli poslouchá ředitel Steel arény, za mě osobně, já bych jim to nadělil."

img_20220608_112049.jpg

"Poslal mi někdo scan, že je to údajně tak, že někdo někde řekl, že měli chtít jenom třetinu kapacity a proto to v té aréně nechtějí. Vím o tom pravděpodobně nejméně z vás, protože na to opravdu nemáme čas a protože nás to fakt jakoby nezajímá. Více k tomu asi říct nemohu. Kdo s čím zachází, s tím taky schází. Tím jsme si asi řekli vše."

ZDROJ: MMA LETEM SVĚTEM

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář