Jdi na obsah Jdi na menu

ORLOV PŘED TITULOVÝM ZÁPASEM PÁLÍ DO CVERNY

1696170054138.jpg

Ukrajinsko-český bojovník MMA a šampion IAF Yevhenii Orlov jde do dalšího zápasu. Ve své obhajobě šampiona těžké váhy se utká s Alexem Cvernou, který si svou šanci vysloužil expresním knockoutem proti Davidovi Závodovi.

Orlov nemá ze svého soupeře strach a protože Cvernu nemá rád ani po lidské stránce, motivace do zápasu mu rozhodně nechybí. Duel Orlov vs. Cverna je vypsán na 5x5 minut o titul I Am Fighter v těžké váze a uskuteční se na společném galavečeru RFA x IAF Special Title Night 11. listopadu. Vstupenky jsou k dispozici v síti Ticketportal.cz.

Budu ho muset doučit a on by měl ukončit kariéru

Zápasy v těžké váze často rozhoduje jeden dobře trefený úder. Ten v mnoha případech padá po nepříliš technickém boji, a přesto je účinnou zbraní. Síla úderů je právě Cvernova největší přednost, ale na Orlova nedělá vůbec dojem. "Své soupeře vždy respektuji. Cverna ale nemá můj respekt ani jako bojovník, ani jako člověk," řekl o svém nejbližším soupeři.

repost5311549819154958461.jpg

"Můžeme to vidět jak na staredownu, tak i na jeho zápasech. Jeho styl je spíše pro hospodské bitky a ne do klece. Takže ho budu muset trochu doučit. Pro mě to není soupeř, nevnímám ho tak. Vidím ho spíš jako starého sportovce, který se nedokáže smířit s tím, že už by měl ukončit kariéru," zdůvodnil své tvrzení a poukázal na skutečnost, že Cverminátorovi je 48 let.

Lepší postoj a dominance na zemi

Yevhenii Orlov přešel do MMA z wrestlingu, z čehož těžil ve většině svých zápasů. V mnoha případech ukázal, že není radno podceňovat ani jeho postoj a sám Orlov považuje svůj za lepší než Cvernův.

"Jeho údery jsou silné, ale vím, že můj postoj je mnohem lepší. Můžu ho snadno ukončit na zemi, protože to je moje nejsilnější stránka. Nebude ale pro mě těžké ho ukončit ani v postoji. Myslím, že knockout mi nebude trvat dlouho," předpovídá namotivovaný Orlov.

repost7381782205729601473.jpg

Jeden zápas už odvolal

Se svým nejbližším soupeřem Orlovem už měl Cverna v minulosti bojovat. Stejně jako v mnoha jiných případech však Cverna ze zápasu odstoupil. "Nejvíce bude rozhodovat to, jestli zápas proběhne tak, jak má. Koneckonců to není první zápas, kdy se mám s Cvernou utkat.

Náš první zápas byl ohlášen na prvním galavečeru IAF, ale víkend před zápasem Cverna zápas zrušil, protože měl problémy s ramenem. Všichni říkají, že se nechce pouštět do těžkých zápasů. Takže doufám, že tento zápas proběhne a já ho budu moci ukončit," vyjádřil své přání Orlov. Zápas o titul mistra IAF v těžké váze se uskuteční 11. listopadu v pražské UNYP Areně. Vstupenky lze zakoupit v síti Ticketportal.cz.

fb_img_1696167571691.jpg

FOTO: RFA / Matúš Zeťák, IAF