Jdi na obsah Jdi na menu

PETR KAREŠ REAGUJE NA ZÁPAS, ROZHODČÍ A ORGANIZACI FNC

1654602915467.jpg

Na druhém galavečeru boxerské organizace Fight Night Challenge si v duelu veteránů připsal výhru Alex Cverna, který porazil na body Petra Kareše. Bojovník a bývalý promotér XFN Petr Kareš se na svém instagramovém profilu vyjádřil k zápasu, rozhodčím a organizaci FNC.

"Všechny zdravím, kteří mě sledujete. Svůj zápas na Fight Night Challenge v pátek s Alexem jsem prohrál. Alexovi gratuluji. Zápas se mu podařil lépe než mě. Měl z toho velkou radost. Za tu domu, co se FNC připravovalo, jsem měl Alexe možnost lépe poznat. Je to dobrý kluk a já mu přeji, ať se mu i nadále v životě daří.

Dokázal bych si představit lepší výkon svůj, ale rozhodně bych si dokázal představit i lepší výkon ringového rozhodčího. Zápasíme v době, kdy když výkon rozhodčího není vyloženě skandální, tak se neřeší. Ten výkon mého rozhodčího byl minimálně tragický. Je to velká škoda, když se rozhodčí nepřipravují denně několik měsíců na zápasy jako zápasníci, protože pak by pochopili proč se zlobíme a proč to tak strašně řešíme.

Chtěl jsem být aktivní celá čtyři kola. Chtěl jsem předvádět aktivní box. Alex mi sliboval, že mě tam bude trestat, mučit a trápit. Těšil jsem se na to, že to bude obrovská bitka a že to bude plné přestřelek. I když byly nakonec nesmírně nebezpečné, nakonec jsem se v nich cítil nejlépe. Měl jsem pocit, že tam nejvíce získávám. Soupeř od druhého kola zápas zpomaloval. Nabíral energii v nekonečných klinčích, které si myslím, že do boxu vůbec nepatří. Potom se dvěma údery snažil vystartovat. Někdy jsem to zaspal a někdy jsem se tomu vyhnul. Ten box byl ale pasivní a já jsem chtěl aktivně bojovat. Nedařilo se mi. Neměl jsem v tom podporu ringového rozhodčího. Asi se nejlépe podívejte na ten zápas sami a třeba budete mít jiný názor než já. Tohle je ten můj a takhle jsem to já cítil z toho ringu. Každopádně si za výsledek můžu bezpochyby sám. Měl jsem možnost Alexe sundat a ani zdaleka jsem to nedokázal. Po dvou letech v ringu jsem se i první dvě kola necítil tak, jak bych chtěl. Pak to bylo lepší a lepší a pak byl bohužel konec. Ta prohra mě bolí. Kdybych uprostřed své kariéry prohrál v boxu s takovým těžkotonážníkem, tak by mi to bylo asi jedno. Ale když těch zápasů už nemáte před sebou tolik, tak chcete vyhrávat. Ale byl to zážitek a za ten jsem vděčný.

Obdivuji práci Fight Night Challenge. Všechno fungovalo úplně perfektně. Myslím si, že pochopili jakým způsobem pracovat s konceptem známých osobností v ringu a že budou velmi úspěšní. Sledujte je určitě. Děkuji svým trenérům. Děkuji vám všem, kteří jste mě podpořili a kteří jste mi napsali nebo mi jinak dodali energii do zápasu i pomohli mi překonat to zklamání po něm. Výzvu jsem přijal, neuspěl jsem. Mrzí mě to. I tak se těším na další výzvy svého života. Prohra je jenom lekce a vy se mějte hezky." uvedl Petr Kareš.

ZDROJ: IG PETRA KAREŠE

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář